Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok erre mi lenne a válaszotok?
Figyelt kérdés
van egy 5 éves kapcsolatom nyáron lesz az esküvö és a pasim felajánlotta hogy a lány búcsún ne fogjam magam vissza ha úgy alakul2015. dec. 30. 11:18
1/8 anonim válasza:
A mi barátnőmmel is ezt beszéltük szerintem ez sülhet el rosszul is meg jól is
2/8 anonim válasza:
Nem tudom h miként adta elő, de szabad fordításban ez azt jelenti:
"Most lesz az esküvőnk, előtte lesz a légénybúcsú ahol én szexelni fogok. Ha akarsz dughatsz te is, nekem mindegy."
Ha neki összejön akkor nem lesz para ha te is, de ha csak neked abból balhé lesz :)
3/8 anonim válasza:
Szóval ja szvsz az az utolsó ami fontos h te mit fogsz csinálni, ez csak arra jó h ő meg fog dugni valakit, de kibúvó lesz h "neked is szabad lett volna", meg amúgyis mivel legenybucsu/leanybucsu ezert nem beszeltek rola :D
4/8 anonim válasza:
Ha azért mondod mert te a legénybúcsún dugni fogsz, akkor elfogadom,én is fogok.
5/8 anonim válasza:
Azt mondanám ,hogy oké nem fogom magam vissza
6/8 anonim válasza:
és mit fogsz tenni, ha úgy alakul kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!