Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Együtt tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Együtt tudnátok lenni egy nimfo mániás lánnyal? 21/L

Figyelt kérdés

Az eddigi kapcsolataim sajnos ennek következtében mentek tönkre.

Ti eltudnátok fogadni? Félek sose lesz normális kapcsolatom.

Ez komoly dolog, nem szeretnék "poénos" válaszokat kapni!

2015. dec. 30. 08:51
1 2 3 4
 31/38 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az igaz, hogy egy nimfomán csaj nem elégszik meg a kielégüléssel, nekik valahogy nem számít vagy nem elég nekik akármennyi sem, nem tudom. De azt tudom, hogy ha valaki egyszer megtapasztalja, hogy egy ilyen nővel együtt lenni milyen, akkor máshogy fogja látni. Alapvetően ez nem gond, hiszen hány olyan nő van, akit nem is tudsz kielégíteni, az nem betegség. A gondot én ott látom, hogy az nem biztos, hogy jó, ha mindig minden percben e körül forog minden. A másik meg, hogy az mitől jobb, ha valaki meg csak fekszik, mint egy fadarab és semmi élet nincs benne? Akkor oké a dolog, ha a férfi is olyan, hogy ezt tudja tolerálni, tudja nyújtani azt a teljesítményt, legalább boldog lesz a sok szextől....
2015. dec. 30. 20:41
 32/38 anonim ***** válasza:
Ha valóban nimfomániás nő vagy akkor keresned kell egy szintén nimfomániás férfit.Így megtudjátok egymást érteni,és mindenben hasonló lesz a gondolkodásotok.(Nézzétek meg a Nimfomániás című filmet.)
2015. dec. 30. 21:27
 33/38 anonim ***** válasza:
47%
Az első komolyabb barátnőmnek köztudottan ki volt kicsit hipózva a mája. Bennem emberére akadt, s bár már a házasságot tervezgette (idősebb volt, mint én), egy év után leléptem mellőle. S noha a város közismert szépsége volt, s így minden ujjára jutott tíz pasi, ha akarta, mégis megrázta a dolog. Valószínűleg azért, mert nem ő mondta ki, hogy vége. Fél évre rá ismét belefutottam egy szexőrült csajba, na ő még engem is kicsavart. Később is előfordult néhány esetben, de velük már, okulva az előzőekből nem terveztem komolyabb kapcsolatot. A mai férfi amúgy is az élet minden területén folyamatos teljesítménykényszernek van kitéve, nem hiányzik még otthon is.
2015. dec. 31. 11:28
 34/38 Synesztro ***** válasza:
27/F én ugyan nem, de egy barátom apja volt egy pesti szintén papírral ellátott nimfóval. 4hónapot bírt vele. a csaj gyakorlatilag, amikor épp nem dolgoztak és még éjszaka is minden órában akarta, vagy célzott rá. ő azt mondta nem bírta tovább. egy messze ági rokon lány is az, most már boldog, de sokáig nem talált párt magának ez miatt ő sem, végül szült, és ez kicsit lenyugtatta. Én a magam részéről azt hiszem szintén csak egy ideig bírnám. Szeretem a szexet, sőt sajnos most kicsit többet is igényelném, mint a párom, de a tartós napi többszöri kielégülés, sztem felőrölné a munka mellett az erőtartalékaimat. Max a napi egy, de azzal meg az a gond, hogy olyan berögződötté válna. Jó ahogy most van, van hogy pár napig semmi, ha mind2 en fáradtak vagyunk, van hogy ébredés után még munka előtt egy kiadós "ébresztés", és van hogy a 7végén pótoljuk az összeset;D.
2015. dec. 31. 11:46
 35/38 anonim ***** válasza:
31%

Utolsó előtti. Fejezd már be a mese délutánt te bagy macho.

Ebből is látszik, hogy kinek van rendszeres szexuális élete. Akinek van, annak eszébe se jutna egy nimfománnal összejönni, mert ahogy korábban kifejtettem ez egy betegség.

Aki ritkán vagy sose kefél, az meg csak annyit szűr le a sztoriból, hogy hú de jó, b***szhatok egész nap.

2015. dec. 31. 13:11
 36/38 anonim ***** válasza:
Igen,elfogadnám. Szívesen megtapasztalnám,mennyi az amit nem bírok.:)
2015. dec. 31. 16:00
 37/38 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen barátnőt keresek mert én is ilyen vagyok! Írj!
2016. jan. 2. 09:46
 38/38 Csak_egy_pasas ***** válasza:

Nagyon régen feltettél egy kérdést…

S eszemben sincs elpoénkodni a kérdést. Kérdésed ugye az volt tudnék –e együtt élni veled hisz nimfomán vagy.

Tudom milyen nehéz ez. Én is küzdök a témába illő gondokkal. Nem pont ezzel, de nekem sem könnyű. Talán ezért is kerestem mindig a „zakkantabbak” társaságát…

A szó legnemesebb értelmében…

Én különcök közt nőttem fel, nekem ez a normális közeg. El fogom mondani miféle különcökre, gondolok. Csak azt akarom, hogy tudd, számomra ez cseppet sem zavaró…

Nem könnyű az igaz. De az egész csak hozzáállás kérdése…

Azt nem tudhatom az óta találtál –e valakit, de szeretnék beszélni veled. Mint kölönc a különccel:)

Csak beszélgetni. Mert valójában nekem is jól esne végre kibeszélni azt, amit más meg se értene…

Szóval belevágtam azt remélve felelsz nekem… és mindent elmesélek…

2016. szept. 19. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!