Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Együtt tudnátok lenni egy nimfo mániás lánnyal? 21/L
Az eddigi kapcsolataim sajnos ennek következtében mentek tönkre.
Ti eltudnátok fogadni? Félek sose lesz normális kapcsolatom.
Ez komoly dolog, nem szeretnék "poénos" válaszokat kapni!
Utolsó előtti. Fejezd már be a mese délutánt te bagy macho.
Ebből is látszik, hogy kinek van rendszeres szexuális élete. Akinek van, annak eszébe se jutna egy nimfománnal összejönni, mert ahogy korábban kifejtettem ez egy betegség.
Aki ritkán vagy sose kefél, az meg csak annyit szűr le a sztoriból, hogy hú de jó, b***szhatok egész nap.
Nagyon régen feltettél egy kérdést…
S eszemben sincs elpoénkodni a kérdést. Kérdésed ugye az volt tudnék –e együtt élni veled hisz nimfomán vagy.
Tudom milyen nehéz ez. Én is küzdök a témába illő gondokkal. Nem pont ezzel, de nekem sem könnyű. Talán ezért is kerestem mindig a „zakkantabbak” társaságát…
A szó legnemesebb értelmében…
Én különcök közt nőttem fel, nekem ez a normális közeg. El fogom mondani miféle különcökre, gondolok. Csak azt akarom, hogy tudd, számomra ez cseppet sem zavaró…
Nem könnyű az igaz. De az egész csak hozzáállás kérdése…
Azt nem tudhatom az óta találtál –e valakit, de szeretnék beszélni veled. Mint kölönc a különccel:)
Csak beszélgetni. Mert valójában nekem is jól esne végre kibeszélni azt, amit más meg se értene…
Szóval belevágtam azt remélve felelsz nekem… és mindent elmesélek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!