Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Együtt tudnátok lenni egy nimfo mániás lánnyal? 21/L
Az eddigi kapcsolataim sajnos ennek következtében mentek tönkre.
Ti eltudnátok fogadni? Félek sose lesz normális kapcsolatom.
Ez komoly dolog, nem szeretnék "poénos" válaszokat kapni!
Nem zavarna, sőt, örülnék neki, hogy végre nem kell könyörögni a szexért.
Bár valószínűleg az együtt töltött évek alatt kicsit a te igényed is csökkenne.
De mivel páran már megvádoltak, hogy szexmániás vagyok ezért nem hiszem, hogy zavarna. Már persze ha a vágyat fel tudja ébreszteni bennem, szóval ha tetszik a lány.
Na meg ha a változatosság is benne van a pakliban és nem mindig ugyanúgy akarja. Ha van fantáziája.
24F
Es huszon/harminc valaszbol megis milyen konkluziot fogsz levonni kedves kerdezo? Szerintem ezt a kerdest nem tehetted fel komolyan. Vagy ha megis, akkor pedig a megfelelo gyogymodot kell megkeresni. Valszeg nagyon keves olyan faszi szaladgal, aki egesz nap a te igenyeid szerint fog ugralni. Ez is egy fajta onzo tulajdonsag, mert nem veszed figyelembe hogy masnak, esetleg masok az igenyei. A magadfajtak tartanak maguknak egyszerre sok pasit, hogy megkapjak az adagjukat.
Persze massal, magukon kivul nem tordnek. Ez eleg poeneos igy?
Ha nem vársz üzeneteket, segíteni miért kéne neked ?
Nem érdemled meg.
Ez tőled függ, mert beleéled magad. Agybaj.
Nem hinném, hogy menne. Állandóan szexelni olyan, mint egy munka, egy feladat, amit sokszor egymás után végre kell hajtani.
Bár lehet 22 évesen még mást mondtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!