Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ha a barátnőtök megkérn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha a barátnőtök megkérne, h vegyetek be még egy srácot egy ördögi hármasba, benne lennétek?

Figyelt kérdés

Ha igen, barátot vagy idegent? Nem izgatna fel titeket, ha azt látnátok, h a barátnőtöket más dugja, de közben titeket kényeztet? És fordítva...

Meg az, hogy boldoggá teszitek a lányt azzal, ha belementek.

2015. dec. 30. 02:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

15!

Epp arra gondoltam amit a 20-as irt!

Kibuvott a szeg a zsakbol...

2015. dec. 30. 14:52
 22/29 Synesztro ***** válasza:
97%
26/F Egye fene beállok a sorba, kövezzetek meg:D. De én bizony nem hogy engedném, de mi a mai napig csináljuk is. A helyzet a következő: (Mielőtt az első kő jönne.) Én már vagy 20 éves korom óta csinálom, nem futó vagy szakító párkapcsolatokkal, hanem véresen komolyakkal.(Csináltam a feleségemmel is! Mióta elváltam,/egyéb okok, mielőtt ez a kő jönne;)/ szintén több éves kapcsolattal teszem ugyanezt, eszem ágában sincs elhagyni). Mi csak nagyon bizalmas közeli /gyerekkori/ barátokkal tesszük, mert a legfőbb dolog ebben az kognitivitás kifelé, és a totális bizalom. Ha idegennel kell, akkor csak is jó messze, mondjuk egy fesztiválon, ahol senkit nem érdekel a másik, és utána sem valszínű, hogy talizunk velük. És igen tisztelt nagyérdemű, én a 2F es felállásra szavazok Hetero! ként is. Elmondom miért. Amikor a mostani páromnak először engedtem egy jól bevált barátommal, utána azt mondta, hogy ez egy valóságos csoda volt amit átélt, és nem hitte volna, hogy ez valaha megtörténik vele. Cserébe, én a tavalyi szilveszteremet úgy ünnepeltem meg, ahogy a sok kődobálló álmodni sem merné. Jobbról is 2 cici, és balról is ugyanennyi köszönt rám.:) Komolyra fordítva a szót. Megfelelő előkészület után, amikor tuti biztos hogy nem derül ki, és az összes rossz tényezőt kiszűrtétek, akkor nagyon melegen ajánlom, mert óriási élmény. DE! csak ekkor. Mert ehhez feltétel nélküli bizalom kell. Ha egy kicsi kétely is felmerül benned az iránt, hogy nem tudnád elfogadni, hogy a párod egy másik pasi f@rkát kényezteti, vagy a pasid egy másik csajt pumpál, és közben csókolóznak, SOHA!!! ne menj bele, mert ez után veheted az urnát a kapcsolatnak, ezt már most borítékolom nektek! Ez csak azoknak való, akik komolyan el tudják különíteni a szexet minden mástól, legfőképp az érzelmekről. Mi pontosan ezért használunk közeli barátokat. Elhihetitek nekem, bámulatos ahogy ezt el lehet különíteni. Van hogy a barátom olyan szenvedéllyel csókolja a csajom, hogy miközben én tolom, hogy kvázi ettől sülök el, és mégis a szex után 2 perccel, még meztelenül lihegve, már csak 3 oldalra puszival köszöni meg neki, mert ahogy ennek vége, máris "csak" barátok. Van olyan lány barátunk, akivel nyíltan az utcán meg tudom a csajommal együtt beszélni, hogy "volna e kedved mondjuk holnap hozzá", és ő "rendben délután átugrok hozzátok"kal válaszol?? Hogy miért? Mert mindannyian tudjuk, hogy a testünk holnap kap egy iszonyatosan nagy extázis bombát, de nem kell attól tartani, hogy érzelmileg belebonyolódunk. Soha nem csaljuk meg egymást, mert ezt nem tekintjük annak, és 2 es külön eset soha nem fordulhat elő, csak ha a másik engedi. (Ezt arra értem, hogy volt, hogy én előbb elvéreztem, a srác még nem, és kimentem tusolni, de ettől még nem rángatom le a srácot, ők tovább élvezték 1 mást, aztán követtek ők is;D). Bármelyik ilyen srácra rábíznám a csajom, mert tudom, hogy egyik sem szúrna hátba. Ahogy a csajom is elenged ezekkel a csajokkal bulizni, ha neki nincs kedve. ÉS miért is csalnám meg, amikor elég egy telefon, hogy hazamennénk mert megjött a kedv, és otthon még egy csaj vár + ban???;D. Ráadásul, ezek a barátok is űzik ezt, ha a kapcsolatuk megérik erre, így gyakorlatilag mindenki látta már a másikat pucéran stb, nem kell tabu, zéró bűntudat, (és néha sikerül összehozni egy 4 est is, nah az már ott van a szeren;).Sok kapcsolat azért megy tönkre,mert a szex ellapul, és a társak nem merik a vágyaikat elmondani, megvalósítani csak egy idegennel. Az én kapcsolataim közül ilyen miatt egy sem ment tönkre képzeljétek csak el. vajon miért nem? Mert nem volt rá szükség, hisz a szex mint mozgatórúgó kitűnően funkcionált. (Ha valakit érdekelnek a szabályaink, és a feltételek, írhat bátran), És a végére még egy pofont engedjetek meg a nagypofájú férfi társaimnak! Most azokhoz egy apró gondolat, akik azt vallják, a csajnak nem, de 2 csaj bármikor jöhet.:S Kispofáim. A 2 csajt ki is kell elégíteni, és nekem elhihetitek pokolian nehéz. Nekem sem sikerül sokszor, szégyen is érte a pofámra. A nőnek ugyanis nem mindig sikerül, a pasiknak meg így is úgy is jó ám, szóval ha ilyen helyzetbe kerültök, "gatyeszt fel", mert ha mind2 ő hetero, és nem is nyúlnak 1 máshoz (mint mondjuk a párom), akkor is kva nagy ám a vizuális effekt okozta gyönyör, de ha még ezen gátlásaikat is leveszik a csajok, lehet hogy már az előjátéknál is csúfosan bevégzed, és akkor hiába a nagy pofa, hogy elbírtam vna 2ővel is. Nah most jöhetnek a Kva anyázós szövegek ezerrel, lehet szurkálódni, csak mocskosan, mert van aki úgy szereti;D
2015. dec. 31. 12:25
 23/29 anonim ***** válasza:
90%

Ez jó. Leszólnálak, de csak irigykedni tudok.

És legfőképpen azért, mert én nem tudnám elviselni, hogy a csajomat bárki...

2015. dec. 31. 13:25
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Benne lennék,ha boldoggá tenné,és engem is izgatna.Vagy nagyon közeli barát,vagy idegen akivel többet nem.Engem nem zavar ha lefekszik mással szexelni érzelmek nélkül.Megbeszélés kérdése mindenkinél.Volt már hogy lefeküdt jóval fiatalabb sráccal 1-2 szer és ennyi.Nem féltékenykedünk,az csak önbizalomhiány.Ha nem akarna akkor nem lenne velem.
2015. dec. 31. 14:15
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátnőmet ez tenné boldoggá, belemennék. Aztán legfeljebb meglátnám, hogy változnak-e az iránta táplált érzéseim az esetet követően.

Ismerőst maximum abban az esetben vonnék be, ha mindkettőnknek nagyon szoros barátja volna (és ha nem nagyobba farka, mint az enyém :D). De inkább ismeretlent preferálnék, akivel szükség esetén a büdös életben többet nem beszélek.

2015. dec. 31. 14:17
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Ördögi hármasban én lennék az ördög de az a másik srác nem élné túl.
2016. jan. 1. 01:33
 27/29 anonim ***** válasza:
Határozottan nem.
2016. jan. 2. 15:06
 28/29 anonim ***** válasza:

Öröm volt végigolvasni Synesztro-t!:)

Pacsi!;)

f..

2016. febr. 12. 12:35
 29/29 anonim ***** válasza:

Én mindkettőbe benne lennék, abban is hogy még egy csaj jöjjön és a barátom mellé még egy srac, de ismerem őt és tudom róla hogy ő ebbe nem menne bele.

Már beszéltünk róla hogy én szeretném, de ez nem azt jelentik hogy nem szeretem. Igazából azt mondta hogy nem tudja hogy majd meglátjuk... de láttam rajta hogy óckodik a témától így azóta fel se hoztam. Mert nem szeretném hogy utána meg meg gondolja magát hogy ez neki akkor még se volt bejövös... Ha nem hát nem, ez ilyen egyszerű. Ki lehet probálni műs dolgokat is hogy izgalmasabbá tegyük az együtt létet ;) Mondjuk nem mintha egyébként annyira szükég lenne vele bármi féle pluszra :D

2016. febr. 12. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!