Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha a barátnőtök megkérne, h vegyetek be még egy srácot egy ördögi hármasba, benne lennétek?
Ha igen, barátot vagy idegent? Nem izgatna fel titeket, ha azt látnátok, h a barátnőtöket más dugja, de közben titeket kényeztet? És fordítva...
Meg az, hogy boldoggá teszitek a lányt azzal, ha belementek.
Barátnővel, feleséggel nem.
Egyáltalán nem izgatna fel, hogy más dugja a páromat, sőt valószínűleg a párkapcsolatunkat tenné tönkre vele. Az, hogy boldoggá tenném vele pedig olcsó indok, hisz a másik oldalon meg ott lennék én, akinek az egész szarul esik és még a páromra se tudnék tovább ugyanúgy tekinteni. Ez nem lerib.a.nc.ozás, egész egyszerűen nekem a dolog nem férne bele.
Hány férfi tolerálná, higy egy másik farok csattogjon tőle egy méterre? Persze gondolom a két csajos felállásról hallani sem akarsz.
Ha a nőket az tenné boldoggá hogy más dugja, kivágnám a francba.
Soha nem mennék bele,hisz az azt jelentené hogy a barátnőmet már más srácok érdeklik és én nem vagyok neki elég jó.
Én azonnal szakítanék vele, mert ilyen ötletek után akár félre is léphet,vagy később ő nem érezné jól magát a kapcsolatban miután nemet mondtam az ötletére.Fordítva is ugyan így gondolom, mert ha egy másik lányt vonnánk be akkor pedig ő érezné ugyan azt.
Szóval akkor a fiúk/férfiak kétharmada önző, mert nem szeretné, hogy a barátnőjét a szeme előtt dugják meg?
Én több indok miatt nem mennék bele a 2lány-1fiú felállásba.
Egy; hogy nem tudnám mindkét nőt megfelelően kielégíteni, mivel csak egy farkam van.
Kettő; hogy akármennyire benne lenne a barátnőm (ami most nincs), később még lehetnek belőle kapcsolati gondok, például ad egy gyanúérzetet, hogy mivan, ha azzal a másik lánnyal jobban élveztem a szexet, mint a barátnőmmel. Ebben az esetben, vagy az lenne, hogy összevesznénk, vagy az, hogy a barátnőm a másik lányhoz akarja hasonlítani magát, és törekszik rá, hogy jobb legyen az ágyban, mint az a 3. személy.
Szóval több oka is van, hogy ez miért nem önzőség.
Azt is Tegyük hozzá, hogy lehet, hogy a csajt már más dugja és így akarja legálissá tenni.
Vártam ezt a bezzeg a férfiaknak lehet dumát. Ne zavarjon higy senki sem írt ilyet.
15!
Olvasd el megegyszer amit irtam,ertelmezd, es gondolkodj!
Hogy mire ertettem a ferfiak onzoseget!
"sok férfit izgat ez, ha látja ha a nőjét más is dugja, de sokakat taszít. Én inkább 2 nővel tudnám elképzelni :D
"
Ez ugyan az csak fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!