Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ha a barátnőtök megkérn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha a barátnőtök megkérne, h vegyetek be még egy srácot egy ördögi hármasba, benne lennétek?

Figyelt kérdés

Ha igen, barátot vagy idegent? Nem izgatna fel titeket, ha azt látnátok, h a barátnőtöket más dugja, de közben titeket kényeztet? És fordítva...

Meg az, hogy boldoggá teszitek a lányt azzal, ha belementek.

2015. dec. 30. 02:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Barátnővel, feleséggel nem.

Egyáltalán nem izgatna fel, hogy más dugja a páromat, sőt valószínűleg a párkapcsolatunkat tenné tönkre vele. Az, hogy boldoggá tenném vele pedig olcsó indok, hisz a másik oldalon meg ott lennék én, akinek az egész szarul esik és még a páromra se tudnék tovább ugyanúgy tekinteni. Ez nem lerib.a.nc.ozás, egész egyszerűen nekem a dolog nem férne bele.

2015. dec. 30. 09:14
 12/29 anonim ***** válasza:

Hány férfi tolerálná, higy egy másik farok csattogjon tőle egy méterre? Persze gondolom a két csajos felállásról hallani sem akarsz.

Ha a nőket az tenné boldoggá hogy más dugja, kivágnám a francba.

2015. dec. 30. 10:03
 13/29 anonim ***** válasza:
Én benne. Barátot vagy idegent? Nekem mindegy, ha ő akar ördögi hármast akkor ő szerzi a harmadikat... :D És de, szerintem felizgatna, hogy "külső szemlélőként" látom, hogy más dugja, vagy érzem ahogy megremeg miközben engem kényeztet, mert épp elment mástól.
2015. dec. 30. 10:19
 14/29 anonim ***** válasza:

Soha nem mennék bele,hisz az azt jelentené hogy a barátnőmet már más srácok érdeklik és én nem vagyok neki elég jó.

Én azonnal szakítanék vele, mert ilyen ötletek után akár félre is léphet,vagy később ő nem érezné jól magát a kapcsolatban miután nemet mondtam az ötletére.Fordítva is ugyan így gondolom, mert ha egy másik lányt vonnánk be akkor pedig ő érezné ugyan azt.

2015. dec. 30. 10:33
 15/29 anonim ***** válasza:

Szóval akkor a fiúk/férfiak kétharmada önző, mert nem szeretné, hogy a barátnőjét a szeme előtt dugják meg?

Én több indok miatt nem mennék bele a 2lány-1fiú felállásba.

Egy; hogy nem tudnám mindkét nőt megfelelően kielégíteni, mivel csak egy farkam van.

Kettő; hogy akármennyire benne lenne a barátnőm (ami most nincs), később még lehetnek belőle kapcsolati gondok, például ad egy gyanúérzetet, hogy mivan, ha azzal a másik lánnyal jobban élveztem a szexet, mint a barátnőmmel. Ebben az esetben, vagy az lenne, hogy összevesznénk, vagy az, hogy a barátnőm a másik lányhoz akarja hasonlítani magát, és törekszik rá, hogy jobb legyen az ágyban, mint az a 3. személy.

Szóval több oka is van, hogy ez miért nem önzőség.

2015. dec. 30. 13:24
 16/29 anonim ***** válasza:

Azt is Tegyük hozzá, hogy lehet, hogy a csajt már más dugja és így akarja legálissá tenni.

2015. dec. 30. 13:50
 17/29 anonim ***** válasza:

Vártam ezt a bezzeg a férfiaknak lehet dumát. Ne zavarjon higy senki sem írt ilyet.

2015. dec. 30. 13:51
 18/29 anonim ***** válasza:

15!

Olvasd el megegyszer amit irtam,ertelmezd, es gondolkodj!

Hogy mire ertettem a ferfiak onzoseget!

2015. dec. 30. 14:18
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy no egy kapcsolatban, erre indulna be az mar egyenlo azzal hogy a szexet velem is csak jateknak veszi, es azzal pedig azt tolna az arcomba, hogy csupan jatekszere vagyok ebben a kapcsolatban. Szerintem ha a k*ot nem todjatok frissiteni csak igy, mert nincs megfelelo fantazia hozza, es mar nincs semmi uj, amivel a masik oromere tehettek, csak egy masik, uj bevonasaval nyilik erre lehetoseg, ott mar komoly gondok lehetnek. Vagy azt gondolod, majd ok nem fognak kulon is talalkozni, vagy ez mar nem tortent meg korabban, mi utan legallissa valt, valna, akkor eleg naiv lehetsz.
2015. dec. 30. 14:37
 20/29 anonim ***** válasza:

"sok férfit izgat ez, ha látja ha a nőjét más is dugja, de sokakat taszít. Én inkább 2 nővel tudnám elképzelni :D

"

Ez ugyan az csak fordítva.

2015. dec. 30. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!