Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt részed szexben utoljára?
Figyelt kérdés
Nekem egy hónapja, és most így szakítás után különösen rosszul bírom. Kort és nemet is, ha kérhetem. 😏2015. dec. 30. 00:56
4/26 A kérdező kommentje:
Mivel másodpercek alatt több üzenetet is kaptam, leírnám, hogy fiú vagyok. Sorry! :D
2015. dec. 30. 01:00
5/26 anonim válasza:
2012 augusztus 8.-án
Már elég nehezen bírom.
24F
6/26 anonim válasza:
Nagyjábol 10 perce 16/F de érzem hogy az én párkapcsolatomnak is vége:(
7/26 anonim válasza:
Tegnap. Elutazott a szobatársam. :D
19L
8/26 A kérdező kommentje:
Valahogy bennem is volt egy ilyen érzés a legutóbbi szex alatt, hogy az lesz az utolsó. Jó, nem volt egy erős érzés, mert elvileg nagyon szeretett a lány, én meg őt pláne. De aztán mégis igazam lett.
2015. dec. 30. 01:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!