Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, lányok! Szerintetek jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Szerintetek jó csaj?

2015. dec. 29. 22:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szép az a ház 4-es!
2015. dec. 29. 22:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Gyönyörű!
2015. dec. 29. 22:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Vézna. De lehet, hogy MAJD jó nő lesz.
2015. dec. 30. 05:07
 14/18 Joe.38 ***** válasza:
Szép. Persze szép. De hogy jó csaj - e ? Hm..... ahhoz kéte pár nondatot , gondklatot váltani , megismerni. A szép az ritkán jö. Legtöbb elvan ájulva magától. Ergö nem jó. Semmire nem jö. Az ilyen tipusú tudja , hogy kinézetre szép. Ezért elhülyül. Ez nem fog meg egy tojás rántottát sem reggel csinálni. Tehát nem jó csak szép. Ferrári se jó semmire. Drága és szép. Ferrárival se szágulhatsz mert trafipax és rendőr hamar meg...... Bevásárláskor két szatyrot nem tudsz bele rakni , hely sincs. Száguldás nélkül városban fekvő rendőrnél leér a hasa sok milliós kár mikor frlhorzsolja , kipufogó leszakad. Nem jó semmire. Drága és szép. Használhatatlan.
2015. dec. 30. 06:33
 15/18 Joe.38 ***** válasza:
Szép. Persze szép. De hogy jó csaj - e ? Hm..... ahhoz kéne pár nondatot , gondklatot váltani , megismerni. A szép az ritkán jö. Legtöbb elvan ájulva magától. Ergö nem jó. Semmire nem jö. Az ilyen tipusú tudja , hogy kinézetre szép. Ezért elhülyül. Ez nem fog még egy tojás rántottát sem reggel csinálni. Tehát nem jó csak szép. Ferrári se jó semmire. Drága és szép. Ferrárival se szágulhatsz mert trafipax és rendőr hamar meg...... Bevásárláskor két szatyrot nem tudsz bele rakni , hely sincs. Száguldás nélkül iy városban fekvő rendőrnél leér a hasa sok milliós kár mikor felhorzsolja az alját, kipufogó leszakad. Nem jó semmire. Drága és szép. Használhatatlan.
2015. dec. 30. 06:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik!
2015. dec. 30. 19:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon nem. Kicsik a mellei, meg más téren se látok benne semmi szépet az én ízlésem szerint. Én a NŐKET szeretem, nagy mellekkel, formás alakkal, nem pedig az ovis kislányokat.
2015. dec. 30. 20:28
 18/18 anonim ***** válasza:
ari. nekem bejön.
2015. dec. 30. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!