Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a pasik, hogy a csajt egyáltalán érdekli az, hogy a pasi BMW-je miből van?
jaj már egy 30 eves bmv ugyan annyiba fáj mint egy 30 éves trabant
csak a trabi akkor is menni fog amikor a bmv már 3X újra be lett olvasztva
miről is beszélünk?
szerintem fontos. a legtöbben nem szeretnének egy bűnözővel, vagy egy csalóval együtt lenni.
egy férfinél sokkal fontosabb az, hogy mennyire rátermett, mennyire ügyes, és életrevaló, mint az, hogy mennyi pénze van. ha apucitól kapott meg mindent, akkor lehet egy elkényeztetett ficsúr, aki egy lúzer valójában.
persze együtt lehetsz valakivel csak a pénze, vagy főleg a pénze miatt, de szerintem az nem az igazi, ráadásul a férfiak is meg szokták ezt érezni, és úgy is kezelnek, vagy épp egy nagyon felületes pasit fogsz ki, aki csak a külsőre megy. így meg könnyen az "utcán" találhatod magad, ha talál egy fiatalabbat, vagy egy csinosabbat.
#14:
"22 éves nő vagyok havi 350et viszek haza és suzukija van a páromnak.. "
Leszbikus vagy? Csak ugye tudod egy igazi férfi autó hátul kapar, benzines és sok hengeres!
#22:
"jaj már egy 30 eves bmv ugyan annyiba fáj mint egy 30 éves trabant
csak a trabi akkor is menni fog amikor a bmv már 3X újra be lett olvasztva "
1. Szeretnél te ilyen Trabantokat: https://www.youtube.com/watch?v=74DKhG7NNlQ
2. Érdekes trabant ár 44500euroért! [link]
3. 30év után még mindig mennek ezek a dögök!
4. a bmw duplawééé, tudod Bayerische Motoren Werke vagyis Bajor Motor Gyár.
További jó irigykedést! Én elrugom neki keresztbe a körforgalomban, te meg csak irigykedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!