Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik azt a pasik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a pasik, hogy a csajt egyáltalán érdekli az, hogy a pasi BMW-je miből van?

Figyelt kérdés
Mert tökre nem érdekel ki vette neki!

2015. dec. 29. 10:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
Sőt,maga a tény sem érdekel,hogy BMW je van. Jártam ilyen sráccal,igyaz Merci volt,ennek ellenére csóró volt,mert a kocsi valójában az apjáé volt,ő csak villogott vele.
2015. dec. 29. 10:37
 12/70 anonim ***** válasza:
11-es..Örülök hogy vannak ilyen Csajok-Nők-lányok is.:$ :)
2015. dec. 29. 10:39
 13/70 anonim ***** válasza:
57%
Ezt a kérdést kéne mutogatni minden olyan nőnek, aki azon pampog, hogy nem nézik őket egyenjogúnak. Tessék, itt az oka.
2015. dec. 29. 10:42
 14/70 anonim ***** válasza:

ilyenkor sírnék, hogy ilyenn nők/lányok léteznek... én nem értem itt a szülő csinált valamit rosszúl vagy nagyon rosszúl látod a világot. 22 éves nő vagyok havi 350et viszek haza és suzukija van a páromnak.. én magam értem el azt amit elértem. Vagy Te hiszel a szürke ötvenben?

És engem érdekelne, hogy még is miből van a pasinak BMW-je... hitel, apucika, rossz ügyletek vagy megdolgozott érte.... csak mert az ilyen férfiak nem férfiak.... Nevetséges vagy már bocs...

2015. dec. 29. 10:52
 15/70 anonim ***** válasza:
Igazad van, mindegy,hogy ki vette neki, a lényeg,hogy van BMW, még a srác stílusa sem fontos, az se,hogy egyébként lehet,hogy egy teára nem tudna meghívni önerőből, de a lényeg, hogy egy BMW-ben feszítsen, meg néha indítsa is be, már ha apa ad neki pénzt egy kis benzinre :) Istenem, ilyen egyszerű csajok, mint te is vagy kérdező, hogy jöttetek létre?
2015. dec. 29. 11:18
 16/70 anonim ***** válasza:

Mi a gond?

Valaki árufeltöltésből él, valaki meg szopásból..

Az ő útja, az ő élete.

2015. dec. 29. 11:18
 17/70 anonim ***** válasza:
Pedig érdekli. Azért mert pénzből van.
2015. dec. 29. 11:50
 18/70 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor már érdekes lenne a dolog ha kiderülne h strici az illető és be kell dobnod a pinádat a közösbe h mindez meglegyen ami van. napi 12 kokszdíler/kancigány/taxis/bűnöző átmenne rajtad. megis érdemelnéd. és akkor a szervkereskedőkről nem is beszéltem
2015. dec. 29. 11:58
 19/70 anonim ***** válasza:
Ezt mi eddig is tudtuk... xD Egy buta pics.át se érdekel, hogy anyuciék pénzelik a pasiját. :D
2015. dec. 29. 12:09
 20/70 anonim ***** válasza:
De buta vagy kérdező. Pedig ha az illetőnek a szülei vették a bmw-t, akkor nem neki van sok pénze, ergo te nem fogsz jól élni mellette. Szóval ilyen esetben pont hogy fontos, hogy miből tudta megvenni. Ha jól keres és magának vette, akkor valószínűleg jól él.. De neked még ennyi logikád sincs. :D
2015. dec. 29. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!