Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik randin nagyon korai lenne lefeküdnöm a sráccal? Nagyon vonz engem.
Figyelt kérdés
2015. dec. 28. 18:54
21/44 anonim válasza:
Nekem van életem, ha akarom nyugodt unalmas életem van,ha akarom,akkor mozgalmas, szex nélkül is, mert képzeld szex nélkül is lehet izgalmas életet élni! :) na most újat mondtam igaz? :)
22/44 anonim válasza:
se baj az ilyenek a pokol tűzén fognak elégni vagy macskás nyanya lesz belőlük :D
23/44 anonim válasza:
"Gazdag is!" :) Mondom a nők a külsőre meg a pénzre mennek csak, és még be is ismeri ez a lom is.
24/44 A kérdező kommentje:
Még szerencseee :)
2015. dec. 28. 20:07
25/44 anonim válasza:
felőlem még 10 raklap pénzed is lehet akkor is 1 felszínes kis ringló vagy
26/44 anonim válasza:
"Még szerencsee! :)" Az hát te kis ribi!
27/44 A kérdező kommentje:
De te meg ronda felszínes ember maradsz , az sem jobb :(
2015. dec. 28. 20:13
28/44 anonim válasza:
Akivel èn ismerkedek szintèn jó körülmènyek között èl,idősebb is nálam 9 èvvel,de èn biztos nem feküdnèk mèg le vele. Pedig rengeteg látjuk egymást (munkahely), és nagy a vonzalom. Ismerjük meg egymást jobban, amit nem az ágyban kellene elkezdeni. Különben mièrt akarna utána megismerni? Hisz már megkapott.
Csak tudod annyi különbsèg van kettönk között, hogy rólam tudja is ez a fèrfi, h a pènzèvel nálam semmire nem megy. Nem fogok hátast dobni,mert èppen ő Jól èl,èn meg átlagosan. Ez a különbsèg.
26/n
Ja és nem èrzem magam lepusztultnak :) Csak nem fekszek össze mindenfèlèvel.
29/44 A kérdező kommentje:
De akkor ti még nem randizgattok konkrétan, nem?
2015. dec. 28. 20:15
30/44 anonim válasza:
"De te meg ronda felszínes ember maradsz , az sem jobb :(" Bukta, mert 1 átlagos vagyok 2 annyira nem vagyok felszínes mint ti nők, nekem elég ha átlagos külseje van a lánynak,de nektek csak a jóképűek kellenek. Erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!