Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem azt hiszi perverz vagyok, mit tegyek?
Hosszú töprengés után gondoltam, felvetem, hogy szívesen ráürítenék aktus közben, de ettől hirtelen tejesen kiakadt, és tegnapelőtt óta a kanapén kell aludnom. Nem tudom, mi lehet a baja, nagyon szeretem őt, de egy ideje ellaposodtak az együttléteink, gondoltam, hátha ez kicsit felpezsdítené újra, az előző házasságomban bevált. Vessem fel esetleg újra, hátha másodjára már nem hangzik olyan durván neki? Nem értem, mi vele a baja.
43f

Bárhol néztem az ürítés szinonimái. Nem véletlen gondolt mindenki arra amire.
Szinonimaszótár.Szószedet.
"kakil" szinonimái:
kakál, ((ürít)), székel, trónol, kakkant, barnázik, tojik, pottyant, kaksizik, potyogtat, nagydolgát végzi

Váááááá. Szexualitás témakörben nem kell finomkodni a szavakkal, hát ne csodálkozz, hogy elküldött mindenki a francba. :D
Remélem a feleségednek nem ilyen szóhasználattal adtad elő, mert ő is félreérthette. Így már nem perverz egyáltalán.

Kedves Ura!
Ne visszakozzon mostmár. Ürítsen! Gyanús , hogy mit, ugyanis aktus közben nem lehet RÁ üríteni , csak bele. Tutira valami beteg dologról van szó,kár tagadni, és démonizálni az asszonyt

Mégis ebben mi a perverz ? :)
Most komolyan.
Sokan elvesznek valami apácát aztán csodálkoznak ha nem tesz meg semmit a feleség az ágyban.
Nő.

Nehogy ujra feldobd a temat, ha mar az emlitesetol kitessekelt a haloszobabol! (De a helyedben nem hagynam, hogy a sajat otthonomban ne alhassak a sajat ágyamban.)
37N

Elozo vagyok, most olvasom, hogy nem a kakilasrol beszelsz! Akkor elegge prud a feleseged, egy ilyen koru nonek azert mar ez nem szokott tabu lenni. Szerintem beszelgess vele sokat, mindenrol, a szexrol is, deritsd ki, miert viszolyog egy ilyen dologtol ennyire. Es ne eroltess semmit.
37N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!