Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem azt hiszi perverz vagyok, mit tegyek?
Hosszú töprengés után gondoltam, felvetem, hogy szívesen ráürítenék aktus közben, de ettől hirtelen tejesen kiakadt, és tegnapelőtt óta a kanapén kell aludnom. Nem tudom, mi lehet a baja, nagyon szeretem őt, de egy ideje ellaposodtak az együttléteink, gondoltam, hátha ez kicsit felpezsdítené újra, az előző házasságomban bevált. Vessem fel esetleg újra, hátha másodjára már nem hangzik olyan durván neki? Nem értem, mi vele a baja.
43f

1. Lehet, hogy a nejed is pont úgy értette, mint mi, és nem értékeli, ha rákuláznak.
2. Neked ettől felpezsdül a házasságod? Hogy nem az asszonyban durransz el, hanem a testére vered? Kevéssel is beéred. :D
A nejed is igazi fapi.na lehet, ha ezt se engedi.

Játsszatok félszemű kutyát!
Kutya pózban tolod, aztán rácsulázol a hátára, mintha oda élveztél volna. Aztán mikor hátrafordul, gyorsan szemen lövöd!
Szexrodeó?
Dugod az asszonyt, és belesúgod a fülbe, hogy a szeretőd sokkal jobban csinálja. Aztán 8 másodpercig rajta kell maradni!
Adjak még tippeket?

Én elsőre jól értelmeztem, viszont visszaolvastam úgy, hogy a "ráürít" szót máshogy értelmeztem, és jót röhögtem :D
Kérdező, te ismered a feleséged meg a szexuális életeteket. Ha ez neki sok (szerintem nem az), akkor hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!