Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexual és pszichoterapeuta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexual és pszichoterapeuta vagyok. Fura hogy ferfiak fordulnak hozzam nők nem annyira. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
33ffi
2015. dec. 28. 12:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Megnyugodtam. Azt hittem, hogy Pintér Sándor vagy.
2015. dec. 28. 12:29
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért tanultál évekig az egyetemen, hogy ezt meg tudd válaszolni?
2015. dec. 28. 12:30
 3/16 anonim ***** válasza:
talán egy szociológus meg tudná magyarázni
2015. dec. 28. 12:30
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
lehet h a nők erősebbek lelkileg mint a pasik ????
2015. dec. 28. 12:33
 5/16 anonim ***** válasza:
mert a tizen/huszonéves férfiak alul teljesítenek és alulmaradnak szinte minden téren, legyen szó szexuális kielégülésről, iskolai teljesítményről, társadalmi megbecsültségről, stb stb stb a kortárs lányokhoz képest. Ez elég frusztráló dolog. Ezt pszichoterapeutaként talán neked is tudnod kéne. Csak nézz szét ezen az oldalon.
2015. dec. 28. 12:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kéne tudnod, te "terapeuta".
2015. dec. 28. 12:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz:) a nők inkabb elfojtjak a rosszat magukban..azt hiszik sokan ,hogy normalis ha szenvednek..
2015. dec. 28. 12:39
 8/16 anonim ***** válasza:
a nőknek van vagy 5 barátnőjük akinek elmondják a bajaikat és akik nem mindig jó ,de valamilyen megoldást adnak neki. minek fizessenek azért, hogy egy ismeretlennek is elmondják? amúgy elküldhetem hozzád a páromat? csak mert nem képes beszélni a szexről.. 22/l
2015. dec. 28. 12:43
 9/16 anonim ***** válasza:

Igen ez igaz:) a nők inkabb elfojtjak a rosszat magukban..azt hiszik sokan ,hogy normalis ha szenvednek..

ekkora ökörséget sem hallottam még ...

ha terapeuta lennél mint állítod akkor tudnád h ezt nem feltétlen igaz ...

2015. dec. 28. 12:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Fura :) miert hazudnék? Annak mi ertelme?? Persze kuldheted a parod...
2015. dec. 28. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!