Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőmmel először csókolóztam és elélveztem. Erre ő kicsapta a hisztit és szakított velem. Normális reakció volt ez tőle? Elsősorban lányok reakcióját várom.
Tehát részletesebben...
Kollégisták vagyunk mindketten, és "összejöttünk" egy délutánon majd bementünk a szobába, és beszélgettünk, majd ráült a térdemre és elkezdtünk smárolni. Jó fél perc után sajnos elélveztem, amit ő észre is vett. :/ Mivel egyszínű vékony rövidnadrágban voltam ezért elég könnyen észrevette. Leszállt a térdemről, és azt monda, hogy undorító vagyok, és hogy vége. Próbáltam magyarázkodni, hogy véletlen stb-stb; De becsapta maga után az ajtót és elviharzott. Azóta nem beszéltünk.
Nekem régóta tetszett a lány. Amennyire tudom Ő már nem volt szűz, én igen.
Egy csaj ismerősömet, akiben kölcsönösen megbízunk egymásban, elmeséltem neki a történteket, és azt mondta, hogy "hülye k* volt ne törődjek vele, én örültem volna, ha a barátomat egy kis smacival így feltudtam volna izgatni."
Hiszek neki, tehát a kérdés nem erre megy ki, csak kíváncsi vagyok első sorban az itteni lányok véleményére.
Arra kérem a tisztelt válaszolókat, hogy finoman közöljék a kemény valóságot. :)
Köszönöm!
20/szűzfiú
Hülye liba, amiért e miatt szakított veled.
Eléggé ciki lehetett, viszont nehéz elképzelni hogy egy csókolózástól elsül a patron. Errpl nem tehetsz, nem hibáztathat ezért.
Hú! Ismerem az érzést, velem is ez történt. De az én barátnőm csak nevetett (de nem úgy mintha kinevetne, csak a szitun), beszélgettünk pár percet, aztán meg volt a szex és egész sokáig bírtam. Ha valaki kötődik hozzád érzelmileg, akkor ezért nem dob. Remélem te is találsz egy olyan szuper csajt mint én :)
18/f
"Mi pasik is így teszünk "
Ne beszélj a nevemben légyszíves, nem vagyok akkora gyökér, hogy azért dobok ki egy lányt, mert esetleg még nincs annyi tapasztalata. Ha csak ez számítana krvázni járnék, nem barátnőt akarnék.
Kedves úriember, aki tapasztalatlannal nem szakit. Mar odakepzeled a szexet, ez hiba, mert olyan mint a pizza. Ha rossz is jo.
De képzeld el azt, hogy notóriusan felizgat, csók, markolász, aztán amikor beindulna a dolog, azt mondja, hogy most megy tvzni.
Itt is ez tortent. El sem kezdődött es vege volt. Es előreláthatólag egyhamar változni sem fog.
Igy is a tolerancia szobra lennel gondolom, de Meddig?
Semmi komolyat nem érzett irántad, csak egy egyéjszakást akart és mert hamar elmentél, nem látta értelmét tovább bárminek is. Ha te többet éreztél iránta, akkor örülhetsz is neki, hogy így történt.
22L
Egyaltalan nem normalis reakció részéről. Engem még jobban beinditott volna,tetszett volna inkabb,minthogy szakitsak veled,dehat különbözőek vagyunk.
20/N
Ez valami egeszen erthetetlen abszurd a szamomra. Egyetlen egy mentseg, ha apacanovendek volna.
Nagyon sajnallak miatta. Keress normalis lanyt, de ehhez kepest nem lesz nehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!