Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a testesebb nők többsége miért elutasító és rátarti?
Típus függő. Nekem van olyan testesebb ismerősöm, aki azt hiszi magáról, hogy Ő a világ közepe, a legszebb akit minden férfi akar, aztán ha valaki lekoptatja vagy beszól neki, akkor üvölt vele meg elhordja mindennek.
Én ennek pont az ellentéte vagyok, igaz jóval idősebb is mint ő.Én nem vagyok elutasító, mindenkivel elbeszélgetek, de ha valaki nem jön be vagy nem tetszik, akkor normálisan megmondom neki.
Ugyanazért, amiért az átlag testalkatúak, vagy a vékonyak.
Sokan vannak köztük, akiknek a szexualitás és maga az élet egy összehasonlításról, versenyről szól. Szóval ha van egy kis vonzereje, azt nem arra akarja használni, hogy keressen valakit párkapcsolatra, hanem hogy feltűnést keltsen, magára irányítsa a figyelmet, és elutasításokat osztogathasson. Ez feledteti vele azt a kisebbrendűségi érzést, amit a nála szebb, vékonyabb nők okoznak neki. Lehet, hogy csúnyább vagyok, mint az óriásplakáton a fürdőruhát reklámozó nő, és ha erre gondolok, szerencsétlennek érzem magam, de ha elutasítok valakit, aki próbálkozik, akkor máris kegyeket osztogató és megvonó hercegnőnek érzem magam.
Mert a nagy részük egy búval b***szott önbizalom hiányos vesztes, aku agresszióval próbálja palástolni ezeket.
Pont mint az alacsony srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!