Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy kapcsolatban vagy házas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban vagy házas életben, szerintetek jó ha van egy szerető?

Figyelt kérdés
Csajok ti mit gondoltok?

2015. dec. 26. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze, rögtön kettő.

Mindkét félnek.

És külön ingatlan, ahol összejárnak.

Ugye milyen idilli?

2015. dec. 26. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Ez elég hülye kérdés. Ha egy kapcsolat odáid jutott, hogy valaki csalja a másikat, az már messze nem jó. Hogy lenne már jó?
2015. dec. 26. 22:14
 3/7 Költőnő? ***** válasza:
Nem.
2015. dec. 26. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Lehet hogy én vagyok a szabadelvű de nekem valamiért kifejezetten az az elképzelésem amit az első válaszoló írt.Szerintem a nyitott kapcsolatok a legértékesebb kapcsolat,ahol nincs helye a féltékenységnek.

"A szerelmet és féltékenységet sokszor összekeverik pedig két teljesen szemben álló pólus.A féltékeny elme nem szerethet,és ez fordítva is igaz: szerető elme nem lehet féltékeny."

2015. dec. 26. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

én is az elsővel értek egyet

persze hogy kell egy szerető de ha van jöhet kettő is

én megbirnék velük

2015. dec. 26. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt ide látogató olvasók, kommentelők átlagéletkora 16 év. Romantikus gyerekek.

Hadd világosítsalak fel benneteket, hogy mi a valóság. Volt pár éve egy szexteszt a neten, én is kitöltöttem, és a végén megnéztem az eredményt. A házastársak 80 %-a lépett már félre.

Szép-szép az örök hűség, de amikor már 20-30 éve együtt vagytok, nem biztos, hogy annyira szép. Ha nem működik a dolog, de vagyonközösség, közös gyerekek vannak, azért nem olyan könnyű felrúgni. Meg szép a romantika nagyon, de egy elvált nő 2-3 gyerekkel már nem nagyon fog tudni újra férjhez menni, szeretőt talál bármikor, szóval ahhoz meg nem kell elválni.

Szóval ez van, aki több éve házas, nagyon gyakori.

2015. dec. 26. 23:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen jó,a 6-os nagyon jól megfogalmazta.
2015. dec. 28. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!