Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban vagy házas életben, szerintetek jó ha van egy szerető?
Persze, rögtön kettő.
Mindkét félnek.
És külön ingatlan, ahol összejárnak.
Ugye milyen idilli?
Lehet hogy én vagyok a szabadelvű de nekem valamiért kifejezetten az az elképzelésem amit az első válaszoló írt.Szerintem a nyitott kapcsolatok a legértékesebb kapcsolat,ahol nincs helye a féltékenységnek.
"A szerelmet és féltékenységet sokszor összekeverik pedig két teljesen szemben álló pólus.A féltékeny elme nem szerethet,és ez fordítva is igaz: szerető elme nem lehet féltékeny."
én is az elsővel értek egyet
persze hogy kell egy szerető de ha van jöhet kettő is
én megbirnék velük
Azt ide látogató olvasók, kommentelők átlagéletkora 16 év. Romantikus gyerekek.
Hadd világosítsalak fel benneteket, hogy mi a valóság. Volt pár éve egy szexteszt a neten, én is kitöltöttem, és a végén megnéztem az eredményt. A házastársak 80 %-a lépett már félre.
Szép-szép az örök hűség, de amikor már 20-30 éve együtt vagytok, nem biztos, hogy annyira szép. Ha nem működik a dolog, de vagyonközösség, közös gyerekek vannak, azért nem olyan könnyű felrúgni. Meg szép a romantika nagyon, de egy elvált nő 2-3 gyerekkel már nem nagyon fog tudni újra férjhez menni, szeretőt talál bármikor, szóval ahhoz meg nem kell elválni.
Szóval ez van, aki több éve házas, nagyon gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!