Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20-40 év közötti férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-40 év közötti férfiak, nektek melyik lány tetszik jobban? 21 L

Figyelt kérdés
Melyik lány szexisebb számotokra a két lány közül, a sportos fitneszes alkatú szép arccal vagy a természetesen csinos nőies alkatú lány szép arccal, úgy hogy ő egyáltalán nem edz? Mindketten 20 évesek. Kérlek indokoljátok meg kommentben, hogy kinek miért a választott lány tetszik és írjátok oda légy szíves a korotokat is. Csak 20-40 közötti férfiak írjanak! Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2015. dec. 26. 20:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
A sportos, vagy amelyiknek jobb a humora.
2015. dec. 26. 22:15
 22/32 anonim ***** válasza:
hát ezek alapján bármelyik lehet. belső döntene.
2015. dec. 26. 23:34
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
El kell, hogy szomorítsunk, de a sportosság és az egészség igenis összefügg a szépséggel. Eleve azért tetszenek a szép emberek, mert feltételezzük, hogy egészséges utódjaik lesznek majd. Természetes kiválasztódás.
2015. dec. 26. 23:44
 24/32 A kérdező kommentje:
Akkor ugye nem léteznek szerinted sem olyan emberek, akik nem sportoltak és még is szépek és olyanok sem, akik csúnyák és még is egészségesek és sportosak?! Tehát szerinted, csak annak a külseje veri vissza esztétikusan a fényt, aki sportol és ebből pedig egyértelműsíthető, hogy ez az ember egészséges is, mert ugye szerinted is aki csúnya, az nem sportolhat, mert a sport, a csúnyaság és az egészség kizárják egymást oda-vissza?! Sőt olyan sem létezhet szerinted, aki szép és sportos és még sem egészséges?! Bámulatos logikus érvelés.
2015. dec. 27. 01:25
 25/32 anonim ***** válasza:

20 évesen mindkettő tetszik de ha egyformán széparcuak, és egyformán kedvesek akkor a sportos.

De ha 15 év múlva teszed fel a kérdést akkor is a sportos mert a másiknak vaskos combjai lesznek széles nagy lapos popsival rengő úszógumival. Sok ilyet láttam :(

40F

2015. dec. 27. 09:58
 26/32 anonim ***** válasza:

25.ös vagyok.

Egyébként ha nem sportolnék 30 éve most garantaltan nem tudnék huszon éves csajokkal randizni

2015. dec. 27. 10:02
 27/32 anonim ***** válasza:

sportoljon,de ne vigye tulzasba!

Az izmos nok taszitanak mert ferfiassak.

A lagy vonasokkal es termeszetes szepseggel engem ellehet buvolni....

40/F

2015. dec. 27. 11:22
 28/32 anonim ***** válasza:

A 24 illetve 20-as hozzaszolashoz szeretnek reagalni. Szerintem te veszesen sarkitod a sajat kerdesedre kapott valaszoknak az ertelmezeset. Innen is gratulalok a magyar irodalom tanarodnak, higy megtanitott az erto olvasas muveszetere. Az-az erzesem, te mar csak valami fele megereositest vartal az elkepzeleseidnek, de mikor azt latod hogy ez nemileg elterhet, sok esetben, akkor nekirontasz az illetoknek.

A helyett, hogy elfogadnad, masnak olykor lehet mas velemnye is.

Alapbol ugy tudom a noi test magasabb szazalekban tartalmaz zsirt, ami ugye max fiatalabb korban hany fittyet a gravitacionak, igy sosem arthat, nemileg sportolni, mert a szepseg ugye mulando dolog. Lattam en mar hihetetlenul szep lanyt fiatalon, aki ferfi szemmel a ne tovabb kategoriaba tartozott szetfolyni, mert azt gondolta, ez orokke fog tartani.

Nem jott ossze, es nem hinned el, ha latnad a kulombseget.

2015. dec. 27. 14:57
 29/32 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nálad a tagmondatok nincsenek koherens kapcsolatban és teljesen logikátlan állítás lett, amit leírtál. Csak azt lehetett kiolvasni a válaszodból, amit leírtál, vagyis a logikátlanságot. Fontos, hogy a mondataid ne csak nyelvtanilag, hanem tartalmilag is összefüggőek legyenek egymással, nem beszélve arról, hogy realitást is tartalmazzon. Olvasd vissza azt a mondatot, amit leírtál és olvasd el az én magyarázataimat is. Ha nem érted, olvasd el többször, ámbár szerintem egyértelműbben nem is lehetett volna leírni az érvelésemet és itt nem a sportolás szón kell lovagolni.
2015. dec. 27. 21:44
 30/32 anonim ***** válasza:
Mind kettő :) . De nekem a magasabb jobban tetszene mivel nekem fontos a magasság is , hiszen én is 183cm vagyok és 170alatti nők ha szépek is nem fognak meg annyira mint a magasabbak :) !persze lehet szép ha valaki alacsony ! De nekem pl tetszenek a hosszu lábak is .....:) (23F)
2016. jan. 14. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!