Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-40 év közötti férfiak, nektek melyik lány tetszik jobban? 21 L
20 évesen mindkettő tetszik de ha egyformán széparcuak, és egyformán kedvesek akkor a sportos.
De ha 15 év múlva teszed fel a kérdést akkor is a sportos mert a másiknak vaskos combjai lesznek széles nagy lapos popsival rengő úszógumival. Sok ilyet láttam :(
40F
25.ös vagyok.
Egyébként ha nem sportolnék 30 éve most garantaltan nem tudnék huszon éves csajokkal randizni
sportoljon,de ne vigye tulzasba!
Az izmos nok taszitanak mert ferfiassak.
A lagy vonasokkal es termeszetes szepseggel engem ellehet buvolni....
40/F
A 24 illetve 20-as hozzaszolashoz szeretnek reagalni. Szerintem te veszesen sarkitod a sajat kerdesedre kapott valaszoknak az ertelmezeset. Innen is gratulalok a magyar irodalom tanarodnak, higy megtanitott az erto olvasas muveszetere. Az-az erzesem, te mar csak valami fele megereositest vartal az elkepzeleseidnek, de mikor azt latod hogy ez nemileg elterhet, sok esetben, akkor nekirontasz az illetoknek.
A helyett, hogy elfogadnad, masnak olykor lehet mas velemnye is.
Alapbol ugy tudom a noi test magasabb szazalekban tartalmaz zsirt, ami ugye max fiatalabb korban hany fittyet a gravitacionak, igy sosem arthat, nemileg sportolni, mert a szepseg ugye mulando dolog. Lattam en mar hihetetlenul szep lanyt fiatalon, aki ferfi szemmel a ne tovabb kategoriaba tartozott szetfolyni, mert azt gondolta, ez orokke fog tartani.
Nem jott ossze, es nem hinned el, ha latnad a kulombseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!