Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-40 év közötti férfiak, nektek melyik lány tetszik jobban? 21 L
Figyelt kérdés
Melyik lány szexisebb számotokra a két lány közül, a sportos fitneszes alkatú szép arccal vagy a természetesen csinos nőies alkatú lány szép arccal, úgy hogy ő egyáltalán nem edz? Mindketten 20 évesek. Kérlek indokoljátok meg kommentben, hogy kinek miért a választott lány tetszik és írjátok oda légy szíves a korotokat is. Csak 20-40 közötti férfiak írjanak! Előre is köszönöm a válaszokat. :)2015. dec. 26. 20:18
11/32 anonim válasza:
A természetesen csinos nőies alkatú lány szép arccal.
40.
12/32 anonim válasza:
Így kép nélkül, vagy,hogy egyáltalán nem látom egyiket sem, nem tudok dönteni. Egyébként mindkét kategória bejön, azaz egyikkel sincs problémám, de ami a legfontosabb, mindegy,hogy melyik jönne be nekem, mert engem mindkettő le se szarna. 32F
13/32 anonim válasza:
2. természetesen csinos nőies alkatú lány szép arccal
36/F
14/32 anonim válasza:
nekem eleve bejön, hogy sportol, mert akkor ad magára, ráadásul jókedvű lesz tőle, s egy közös biciklizés, közös sport közös élményeket is jelent, ami kialakít egy köteléket is, ahogy együtt termelődnek a boldogsághormonjaink.
15/32 anonim válasza:
mellesleg az egészséges nő az szép is :)
aki nem szép, az nem egészséges.
16/32 enzo. válasza:
a természetes lány..voltak sportos/fitneszező lány barátnőim is, mindegyikük nárcisztikus volt..ami elég rossz tulajdonság, és elég gyakori azoknál akik edzenek folyamatosan.
30F
17/32 anonim válasza:
Nem akarnam offolni, de komolyan azt gondolod, hogy mi ferfiak ilyen sikon dontjuk el ki a szexisebb? Termeszetesen ha egy no, lany jar sportolni valamit, amit nem visz tulzasba, es nem a tukor elott illegeti, es fenykepezi magat, az szerintem egy pozitivum. En szeretem ha picit sportol, mert azert az kell a mai stresszes vilagban, es en azokkal a lanyokkal jobban kijovok. Nem azert, mert tagja vagyok barmelyik gymnek, hanem, mert kiegyensulyozottabbak szerintem. Viszont nem hinnem hogy ez csak azon dol el, ki hogy nez ki.
18/32 anonim válasza:
Kérdező sztrájkolni fogunk,ha nem mellékelsz képet!
19/32 anonim válasza:
A 16-os kolleganak igaza van abbol a szempontbol, hogy az olyan nok, akik jarnak edzeni, vagy sportolni, nem kicsit narcisztikusak. A szerenyseget, vagy az empatiat, kedvesseget nagyjabol hirbol nem ismerik. Es nem hinnem hogy egy masodpercet elpocsekolnek verbalisan barmelyikre. Vizualis elmenykent konstallalom hogy ott van, es ennyiben kimerul az erdeklodesem.
20/32 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ekkora butaságot írni utolsó?! Aki nem egészséges, az nem szép?! Sőt, aki nem sportol szerinted az nem lehet egészséges és szép?! A leírt két hölgy közül, aki nem sportol még is egészséges és szép! Szóval hogy is függ ez össze, hogy ilyen következtetést vonj le?! Tehát, ha látsz egy kevésbé vonzó külsejű, mondjuk úgy hogy nem szép vagyis csúnya külsejű nőt, akkor abból te levontad a konzekvenciát, hogy nem egészséges?! És ne azzal érvelj, hogy aki sportol az egészséges és aki egészséges az szép, mert vannak olyanok, akik sportolnak még se szépek, sőt vannak, olyanok is, akik egészségesek még se szépek és vannak olyanok is, akik sportolnak és egészségesek és még se szépek. Szóval ekkora buta következtetést rég hallottam.
2015. dec. 26. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!