Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 év korkülönbség miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év korkülönbség miért megvetendő?

Figyelt kérdés

Tudom az apám lehetne, de ez nem érdekel.

Bókol, kimondja amit egy korombeli nem mer,csak hezitálnak.. bátorít, és nem utolsó sorban fel tudok nézni rá, még mindig vannak céljai. Egy korombeli pasi bulizik, iszik, ő nem. Ő valahogy megért, és megjegyzéseket is tesz.

Szerintetek van esély rá, hogy felvállaljon? Vagy én értem félre a szavait?

Mielőtt pénzéhes ribinek kiáltana ki bárki, fogalmam sincs, milyen az anyagi és egyéb helyzete.

25N

2015. dec. 26. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ez a pasi előbb utóbb búcsút int neked... nem véletlen egyedül állóak ennyi idősen is ezek a férfiak.. esély a felvállalásra ? nulla.. miért? mert nagy valószínűséggel ki élvezi a friss fiatal húsit és tovább áll egy újabbra.. ha annyira nagy lenne a szerelem.. akkor fel se merült volna benned ezek a kérdések. szerintem felesleges ebbe erőt fektetni.

21L (aki bele esett már ebbe a hibába és rájött mekkora butaság is volt...)

2015. dec. 26. 20:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne hallgass senkire csak a megérzéseidre. Ha neked tetszik és komolyra akarod venni vele a kapcsolatot vágj bele.
2020. máj. 10. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!