Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Különbség?
Mi a különbség a férfiak számára a szerelmeskedés és a dugás között?
Ha a férfi azt mondja szerelmeskedne velem, az csak szimpla dugást jelent számára, vagy többet? Vagy csak óvatos akart lenni.???
Szerintem ő csak próbál bevágódni azzal, hogy szerelmeskedésnek hívja a szimpla szexet, és nem azt mondja, hogy "dugunk egy jót, aztán majd beszélünk".
Számomra a szerelmeskedés csak akkor elképzelhető, ha érzek is valamit a nő iránt. Egyébként finomabb formában szex, vadabb, nyersebb formában lehet dugás.
A szerelmeskedés hosszabb, érzékibb, érzelmesebb együttlétet feltételez egy, a kifejezésből adódó szerelmes kapcsolatban.
A dugás csak simán szex, lehet érzelmek nélkül is, semmiképpen nem jelent szerelmet. Ilyenek az egyéjszakás kalandok vagy a barátság extrákkal kapcsolatok.
Nekem ezek a szavak mind szinonímái egymásnak. Dugás, kefélés, szexelés, reszelés, töcskölés, kú-.rás, szerelmeskedés, szeretkezés, stb.
Nekem is különböző szexaktusok alatt különböző lelkiállapotaim vannak (nem ugyanazt csinálom egy nagy szerelemmel, mint egy alkalmival), de ezeket szavakkal nem különböztetem meg egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!