Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is nagyon önző a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon önző a barátnőm? Lehet el kellene hagynom?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy sanos latex allergiám van és nem bírom még a latex mentes gumit sem. Égető érzés viselni is számomra, teljesen kipattogok azon a területen és nem beszélve hogy nem kcsit fáj is több napig utána...

A barátnőm nem szeretne fogamzásgátló tablettát szedni, amit én teljesen megértek és elfogadok mivel ez az ő döntése. Mégiscsak az ő szervezetéről van szó, nincs beleszólásom.

Így csak pettingelünk, majdnem mindennap ami nekem teljesen kielégítő és megelégszem vele, de ő szeretne szexelni is és szó szerint elvárja hogy gumit húzzak és úgy szexeljünk csak hogy neki jó legyen. Hogy lehet valaki ennyire önző hogy csak saját magára gondol és semmi más nem számít? Kire számítsak, ha nem a szerelmemre ? de komolyan...

Olyanokat vágott a fejemhez hogy igazán kibírhatnám érte az allergiámat mert így máshol kellesz kielégülést keresnie..csak magával törődik ezzel kapcsolatban.. hihetetlen

Már ott tartok hogy kidobom.. és nem a szex miatt, hanem a hozzáállása miatt.. ilyen emberre lehet egy életet alapozni szerintetek ?

2015. dec. 26. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

opened paradise:

Ha egy nő fogamzásgátlóval védekezik, az minimum 10 év tablettaszedést jelent számára. Ez egy átlag. Ennyi idő alatt a tabletta úgy felborítja a hormonháztartást, hogy még a tabletta használatának abbahagyása után is nagyjából 3-4 év múlva tud csak teherbe esni. Nem beszélve a súlygyarapodásról, a kellemetlen mellékhatásokról. Gondolhatod, hogy sokan ódzkodnak tőle.

A barátnőd kérdező viszont egy elég önző személy, szerintem nem vagytok egy hullámhosszon, és igazad van, ilyen hozzáállással nem lehet egy közös életet leélni boldogan. De te döntesz.

18L

2015. dec. 26. 13:59
 12/18 anonim ***** válasza:
6-os menjél már a francba. Fogadok, hogy fordítva szólna a kérdés te lennél a legjobban felháborodva.
2015. dec. 26. 14:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Kár ezen veszekedni, inkább tanulmányozni kellene az egyéb fogamzásgátló módszereket, amelyeket egymással is lehet kombinálni a biztonság fokozása érdekében. Ott vannak ezek a hüvelygolyók, kakaóvajas kúpok, méhszájsapka, spirál stb.
2015. dec. 26. 14:29
 14/18 opened paradise ***** válasza:

Sokan fogamzásgátló mellett is teherbe tudnak esni,mert rosszul szedték az adott hónapban,vagy betegség miatt hamarabb kiürült a szervezetből.

Valamint vannak hormonmentesek is,kúp,krém stb,de ezekkel kapcsolatban nem vagyok annyira képben.

Az más mikor valakinek egészségügyi okokból,pl. szív problémák,nem lehet.

2015. dec. 26. 14:35
 15/18 opened paradise ***** válasza:

És ahány fogamzásgátló,annyi dózis a különböző hatóanyagokból,ha valakinek mellékhatás jön elő,akkor egyből abba kell hagyni,nem véletlenül doktornak kell felírnia,annak meg illene ezekről tudni.

Persze vannak olyanok,akik örülnek párnak,pl. pattanások eltűnnek,mellek megnőnek stb.

2015. dec. 26. 14:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Ő keressen egy olyan pasit, aki tud és hajlandó is gumit húzni, te meg egy olyan lányt, aki hajlandó fogamzásgátlót szedni, ennyi. Ha valami nem megy, azt kár erőltetni...
2015. dec. 26. 14:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyébként már teljesen elterjedtek a latex mentes gumik. Persze gumival olyan szexelni mint zacskóval együtt megenni a körtét, de egy próbát megér.
2015. dec. 27. 00:17
 18/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értem miért zavarja a gumi nélküli szex, ha már ez a probléma fennáll. Persze a gyógyszert is megërtem, ha nem akarja, de most komolyan, ha szeret, akkor kompromisszumot kell keresni. A végén kiderül, hogy neki sperma allergiája van. Viszont úgy tűnik baromira leszarja azt, hogy neked jó legyen, csak az a lényeg, hogy ő neki milyen problémái vannak.
2015. dec. 28. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!