Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor ismeritek már el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor ismeritek már el, hogy a lányok 90%-a csak a külsőt nézi egy pasiban, illetve hogy mennyire népszerű?

Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 20:48
1 2
 11/14 anonim válasza:

Persze, mindenki először a külsőt nèzi meg, mivel azt látni először. De az már más hogy a belsője milyen. Lehet valami menő modell gyerek is, de ha a belsője szar, ès nem tudsz vele èrtelmesen beszèlgetni akkor szívás. Csak mert ezek a 'szèpfiúk' el vannak szállva maguktól ès nem igazán èrdekli őket a kommunikáció. Szóval èn biztos nem jönnèk össze egy menő sráccal (másrèszben azèrt se mert èn se vagyok olyan menő), hanem olyannal akivel lehet beszèlgetni, kedves, vicces ès megèrtő. Külsőleg meg nem.muszáj a legszebbnek.lennie, de persze azèrt ne is legyen olyan ronda. Amúgy.meg mintha.a.fiúk nem azt.nèznèk hogy melyik.csaj a legszebb. Szerintem ugyanúgy működik. Manapság inkább az a lènyeg.

16,5/l

2015. dec. 26. 00:34
 12/14 anonim ***** válasza:

11#

De ha ő a felszínes, az más. A lány szeresse őt a belső értékeiért (ami egy ilyen hisztit elnézve nem sok van neki), de ő válogathat külsőségek alapján.

Az ilyen pasiknak tényleg a külsejükkel van a baj az, hogy nem lányok.

2015. dec. 26. 00:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó :láttam már máshol is a felszínes nezopontodat erről a témáról. Te hány éves vagy? Lány? Hogy nézel ki,jól?
2015. dec. 26. 10:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Először mindenki a külsőt nézni... Mert ha rá nézek kövér fiú nem fogom látni , hogy milyen okos, kedves stb hanem azt, hogy kövér. Amúgy meg hagyjuk már ezt a fiúk beérik egy átlagos kinézetű lánnyal,persze, persze mert a fiúk annyira szentek. Képzeld vannak olyan lányok akik nem csak arra hajtanak, hogy hogy néz ki a srác meg hogy milyen népszerű. A külső mindig is számítani fog, mindkét félnél, mivel az is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban ha vonzódsz is az adott félhez. Nem nagyon szoktam válaszolni kérdésekre se feltenni, de ez annyira felb*szta az agyam, hogy muszájnak éreztem, nagyon idegesítő már az, hogy a lányoknak csak a népszerű szveg yolo anyám pics@ja ecset fejű kell..
2015. dec. 27. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!