Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nyilvános helyen? Milyen kalandjaitok voltak?
Kotyagosan hajnalba egy parkoloba
Tombhaz teteje fenyes nappal
Görögország,egy tengerpartján èjszaka . napozóágyon csináltuk,sajnos.nem tudtam sehogy se èlvezni ,mert fèltem,h bárki meglát.
Furcsa volt. Főleg ,mert pont akkor jött meg,de a barátom hajthatatlan volt,mindenkèppen ki akarta próbálni.
Probafülke, parkban rendes szex nem csak nyali fali, szemely auto nappal forgalmas parkolóban sokszor, ut szelen parszor, mozi, teher autó fulke, hatuljaban is nappal :D, erkelyen nappal es ejjel is meg szerintem ha nagyon agyalnek meg elo kerulne nehany emlek :)
30F
Autóban sokszor ejjel és nappal is (Park, útmenti leágazó) Stand éjjelifürdőzés közben. Horgásztó nappal (rajtunk kívül senki más nem volt ott) Nyaralàs közben a közös sauna. Tengerpart is elég sokszor többnyire nappal.
25/N
2-es
Ez rohadt beteg.
Látom sok a beteg ember... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!