Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora volt a legnagyobb mell amivel "dolgod" volt?
Figyelt kérdés
2015. dec. 23. 22:56
4/11 opened paradise válasza:
Mit takar a dolgod? Amit fogtam,vagy amivel más?
Ha csak fogtam,akkor nem tudom pontosan. Túl fiatal voltam. De megvan a kis méretű focilabda? Ami nem az 5-ös?
Na az,de egy vékony lányon :D
E körül.
Hogy én minek írok ilyenekre...
5/11 anonim válasza:
Amugy en mar fogtam anyam mellet (veletlenul markoltam bele) es az E kosar.
7/11 opened paradise válasza:
...
Én ezt letagadnám a helyedben és max a pszichológusomnak mondanám el,egy esős délutánon.
8/11 anonim válasza:
Dolgom, ugyan nem volt vele, de az egyik Night club-ban, az egyik táncosnő a műszak végén, leült mellénk beszélgetni. (kidobó haverjaimmal voltam, egyik ott dolgozott) Szépen kezet fogott velem és bemutatkozott, illendően. 20 éves voltam. A csajnak kb. 10 kg-os görögdinnye méretű csöcsei voltak. Majd kiestem a számon, úgy bámultam. :D
Akkorával nem volt dolgom, csak jó tenyérbe mászóval. :D
9/11 anonim válasza:
70C asszem... de ennél feljebb nem is nézelődők... ennél csak kisebb jöhet szóba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!