Ki a legnagyobb mellű magyar nő? Hosszabban lent.
Baj Angelika
1010 cm3-es
szilikon
Elolvastad te hogy mit írtál?
"legnagyobb magyar mellű" - miért, van külföldi mellű is? :O OMG!
"mekkora a melle,mekkora" - arra nem vagy esetleg kíváncsi, hogy mekkora?
"és milyen kosaras melltartót hord" - hát milyet? gondolom ami a mekkora mellére jó...
Olyat még nem láttam, hogy valakinek 110E melle van és 75/A melltartót hord... jah és mellesleg a milyen kosaras is a mekkora szinonimája...
Télleg, azt nem akarod esetleg tudni, hoyg mekkora?
Szerintem pedig kedves 3-as te buktál meg értő szövegolvasásból.
"Ki a legnagyobb mellű magyar nő?" Magyar, mert gondolom nem arra kíváncsi ki amerikában, vagy franciaországban a legnagyobb mellű.
"Hogy hívják? Mekkora a melle? Mekkora és milyen kosaras melltartót hord?" Tehát mekkora a melle köbcentire, majd egy számra és betűre kíváncsi, ami a melltartó méretét adja meg.
4: De a leírásban már tényleg az van, hogy "Ki a legnagyobb magyar mellű nő," :D
Szóval a melle magyar???
Megnéztem :)
Kár, hogy így elcsúfította magát, egyébként szép lenne.
Csisztu Zsuzsa és Szabó Erika elég erősek ilyen téren. :)
https://www.youtube.com/watch?v=hZq_Kv0Dr_E#t=524
https://www.youtube.com/watch?v=Y7sVVOf28vI&feature=player_d..
Ja és az lemaradt, hogy mindkettejüknek természetes.
Előző voltam. :)
Elvileg most igen Baj Angelikának van a legnagyobb melle az országban. 1010 köbcentis implantokat kapott és úgy olvastam, hogy 85D-s melltartót hord.
Azonban pár éve még Kupai Molnár Orsit mondták a legnagyobbnak ráadásul az ő mellei igaziak és ránézésre is nagyobbak mint Angelikáé.
Azonban a legnagyobb mellű magyar nőt (legalábbis akit én láttam)nem itthon kel keresni hanem külföldön. Horváth Tündi az 1980-as években volt ismert csak nem itthon hanem külföldön. Neki biztos, hogy jóval nagyobb melle volt mint Angelikának vagy Orsinak és az övé sem szilikonos: [link]
Én nem láttam nála nagyobb mellű magyar nőt persze lehet, hogy volt/van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!