Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/64 anonim válasza:
Az öklendezés csak a velejárója a mélytorkozásnka. Én azt is csak azért csinálom mert tudom, hogy a párom szereti de sose csináltam azért meg úgy szeretném
32/64 anonim válasza:
Magat a szopast elvezem, es h a pasi szopat es ezaltal bele tartozik ebbe az is h oklendezek:)
33/64 anonim válasza:
próbáld ki, hogy te vajon szeretsz-e!
34/64 anonim válasza:
#31 Ez egy kis szub és mazo hajlam, van sok ilyen nő és fiú is.
35/64 anonim válasza:
34-esként a 33-asnak válaszoltam
36/64 anonim válasza:
Ott a 32-es például. Sokkal jobb ez mintha fojtogató szexet szeretné.
37/64 BiTOPro97 válasza:
Lány is van ilyen sok, főleg biszex fiú még több.
Több is mint kéne. ;)
38/64 anonim válasza:
Lehet perverz, de én kipróbálnám, hogy öklendezésig szopjon valaki
39/64 Timike10a válasza:
ha nagyon erősen tolja le akkor néha öklendezem,de néha élvezem ha kemény velem.xd
40/64 anonim válasza:
Nem, pont ezért nem is engedem a mélytorkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!