Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózás közben elkezdtem öklendezni, valami bajom van?
Figyelt kérdés
most kb egy órával ezelőtt kint voltam a barátnőmmel a parkban és csókolóztunk és ő úgymond "meghúzta" a nyelvemet és én közben elkezdtem öklendezni, de szerencsére csak köhögésnek tettettem mert kicsit fáj a torkom és akkor ezt nem vette észre.
nektek is volt már ilyen? ennek igy kell lennie? v most mivan? (15/F)
2010. máj. 10. 13:01
1/9 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne okádjál bele az arcába. Elég hülyén tud kinézni. Mondjuk valaki szereti.
2/9 Szupermókus válasza:
Igen bajod van, hánynod kell :P
3/9 anonim válasza:
ez egy sima feltételes reflex volt:) nopara:D
4/9 anonim válasza:
mint sten és wendy a south parkbol xD
5/9 A kérdező kommentje:
-.-" köszi a válaszokat
2010. máj. 10. 14:31
6/9 anonim válasza:
13:34--Pont ma tanultunk róla x"D Amúgy tényleg az volt..-.- Ez nem a bnőd hibája,csak annyi,h meghúzta a nyelvikécskácskecskédet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!