Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek finom vékony bőrből van a zacsitok, vagy vastag, tömör ráncos?
Figyelt kérdés
ha vastag nem zavaró a barátnőtöknek?2015. dec. 23. 14:39
1/10 anonim válasza:
Nálam változó. Van, hogy lódósabb és vékony a bőr, de van, hogy összehúzódik és érezhetően megvastagszik a bőr, ráncos lesz.
Nem panaszkodott még, csak ha összehúzódik, a heréimet nem tudja felszippantani :D
2/10 A kérdező kommentje:
Az engem is zavar ha a bőr nagyon összehúzódik és nem tudom bekapni őket
2015. dec. 23. 14:56
3/10 anonim válasza:
nekem lógós zacsim van lelóg a makkomig vékony sima bőr
4/10 Igen, én vagyok! :) válasza:
Küldjek képet a zacsimról?:3
5/10 A kérdező kommentje:
Csak akkor ha valóban szép a zacsid és formásak a golyóid
2015. dec. 23. 15:05
8/10 anonim válasza:
Fiúk!!
Arra még nem gondoltatok, vagy nem hallottatok esetleg biológia órán, hogy hidegben összehúzódik?
Próbáljátok ki zuhanyzás közben:
-először önts rá hideg vizet, ekkor összehúzódik és tömör lesz
-aztán meleg vízzel csináld ugyan ezt, és láss csodát elvékonyodik a bőr, és lógósabb lesz a zacsitok.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!