Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti mit szólnátok hozzá, ha a 27 éves barátnőtök nagyon béna lenne az ágyban?
Ha elválok, hozzám jössz?
Ne parázz, értékelni fogja. De vele is csak akkor feküdj le, ha biztos vagy benne.
Szóval majdhogynem szűz vagy. Semmi tapasztalatod. Erősen kerülendő kategória vagy. Nekem nem kell béna csaj. Gondolom tele vagy frusztációkkal és nem is vagy teljesen normális.
Azért ne ne én legyek már a geczi mert elvárom a tapasztaltot.
Sokan aranyosak meg minden, nem tudom miert pontoztatok le aki egy 27eves nőtől mar elvár egyfajta szintet a azexben..
De szerintem is van abban valami hogy valaki 27evesen nem volt kiváncsi nem hajtotta semmi sem, ami kell szerintem ahhoz hogy a szex valamilyen szinten jo legyen..
Attól nem lesz senki k..írva hogy vannak tapasztalatai..
Es ne haragudj meg de nálad vmi gaz lehet, ennyi idősen.. Személyiségednem olyan vagy barmi, ami nem baj, ha olyan palit fogsz ki mint az itt válaszadók 99%a hogy van neki kedve tanitgatni.. Mar ga hagyni fogod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!