Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, ti mit szólnáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, ti mit szólnátok hozzá, ha a 27 éves barátnőtök nagyon béna lenne az ágyban?

Figyelt kérdés
Mindössze egy sráccal feküdtem még le, azzal is csak egyszer. Valószínű hogy egy csomó mindent nem tudok, amit ennyi idősen már illene. Ezt nem fogom bevallani neki, lehet nem vagyok normális, de nagyon szégyellem a dolgot. Egyből szakítóok az ilyesmi? Mennyi idő alatt jövök bele a dolgokba? Ti mit tennétek a helyemben?
2015. dec. 22. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha elválok, hozzám jössz?

Ne parázz, értékelni fogja. De vele is csak akkor feküdj le, ha biztos vagy benne.

2015. dec. 22. 23:09
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

Szóval majdhogynem szűz vagy. Semmi tapasztalatod. Erősen kerülendő kategória vagy. Nekem nem kell béna csaj. Gondolom tele vagy frusztációkkal és nem is vagy teljesen normális.

Azért ne ne én legyek már a geczi mert elvárom a tapasztaltot.

2015. dec. 23. 06:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem gaz ez szerintem.Majd belejossz.szerintem ez sokkal kevesbe gaz egy lanynal mint egy ferfinal
2015. dec. 23. 08:46
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne kevésbé gáz? Magyarázd már elm
2015. dec. 23. 12:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Én mindig ilyen barátnőt akartam, nem olyat akit már jó sokan ismernek kívülről belülről.
2015. dec. 23. 16:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Szorgalmasan tanítgatnálak,hogy mielőbb bele tudj jönni.Ezen nincs mit szégyellni,izgató is lehet a tanítgatás.
2015. dec. 31. 15:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Sokan aranyosak meg minden, nem tudom miert pontoztatok le aki egy 27eves nőtől mar elvár egyfajta szintet a azexben..

De szerintem is van abban valami hogy valaki 27evesen nem volt kiváncsi nem hajtotta semmi sem, ami kell szerintem ahhoz hogy a szex valamilyen szinten jo legyen..

Attól nem lesz senki k..írva hogy vannak tapasztalatai..

Es ne haragudj meg de nálad vmi gaz lehet, ennyi idősen.. Személyiségednem olyan vagy barmi, ami nem baj, ha olyan palit fogsz ki mint az itt válaszadók 99%a hogy van neki kedve tanitgatni.. Mar ga hagyni fogod...

2016. ápr. 10. 16:55
 18/19 anonim ***** válasza:
46%
Azért utolsó mert ide főleg kanos, lúzer idióták irogatnak, akik mindenkire rávetik magukat akinek az életkora után itt az l betű. Azt hiszik ha nyaliznak akkor majd jófiúk lesznek. A kedvenc válaszom az volt amelyik szerint csak férfinál gáz a tapasztalatlanság nőnél nem. Megindokolni persze nem tudja. Én is le lettem pontozva mert egy Ennyi idős csajtól elvárok némi tapasztalatot.
2016. ápr. 10. 21:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja... Ment a zöld kéz neked amugy...
2016. ápr. 10. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!