Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a párotok erre kérne?
Nő vagyok tehát a pasit kérném,hogy mennyünk el együtt és vizsgáltassuk ki magunkat.Mondani sok mindent lehet.Nekem sosem voltak sem alkalmi sem egy éjszakás kapcsolataim,de lehet a másik félnek tegyük fel voltak ilyen kapcsolatai és már ezért sem tudnék ilyen szinten megbízni benne.
Mindenkinek ment a zöld kéz!
Arra való az ismerkedés,hogy betekintést nyerjél,hogy milyen ember is a másik valójában.Ehhez nincs szükség orvosi vizsgálatra.Egy felnőtt ember jól felfogott saját érdekében elmegy dokihoz ha bármilyen problémája van.Aki nem,azzal meg gondolom nem akarsz megismerkedni.
Vagy azonnal a szex-el akarsz kezdeni?
Válaszolván,igen megalázó és irreális egy normál ismerkedés során a kérésed.
F40+
És hova küldenéd el milyen orvoshoz?Hogy megtalálják az esetleges "nyavalyáit"?
Gondolom AIDS tesztet,mindent szeretnél.Ki is fizeted majd?
Ugyan már!Ne legyél gyerek!
Ez nem így működik!
Pasiként simán elmennék a párom kérésére(bár én tudom magamról hogy attól a "rengeteg" csajtól akivel szexeltem nem kaptam el semmit, főleg nem gumival), de azért na :D
Bajom egy kivizsgálástól nem lesz... Sőt... Tetszik, hogy végre valaki hasonlóan gondolkozik mint én, elég sokan letagadják ilyen téren a múltjukat a párjuknak...
Kicsit furcsa kérés ezt hallani,az biztos,viszont teljesen érthető. Ha elég értelmes, akkor nem hagy ott,ha pedig nem, akkor nem volt értelme.
Akkor lenne nagyon megalázó ha te nem tennéd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!