Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a párotok erre kérne?
Figyelt kérdés
Tehát még nincs párom,de ha lesz,akkor megkérem arra,hogy mielőtt szexuális életet élnénk,vizsgáltassa ki magát,hogy nincs-e semmi baja.Természetesen én is kivizsgáltatnám magam.Egyik ismerősöm mondta,hogy ez olyan megalázó,meg nem bízok a partnerembe stb.Mások szerint is megalázó?!2015. dec. 22. 13:08
2/18 anonim válasza:
az átlag intelligenciájú emberek számára az,aki egy kicsit tud gondolkodni és rendelkezik valamennyi EQ-val annak ebben semmi megalázó nincs mi a baj azzal ha valaki biztonságra törekszik és egészségre szerintem semmi persze ha mindezt a legeslegelején közlöd akkor sokan otthagynak majd.
3/18 anonim válasza:
Ez teljesen normális, véleményem szerint.
Miért kellene megbíznom bárkibe is!?
"messziről jött ember azt mond amit akar"
4/18 A kérdező kommentje:
Én nagyon ragaszkodom ehhez.Ha otthagy ez miatt,akkor nem is szeretett,ezek szerint.Kíváncsi vagyok azért mások véleményére.Én személy szerint nem tartom megalázónak,mivel én is elmennék.
2015. dec. 22. 13:29
5/18 anonim válasza:
Én nem a páromban, hanem a szerencsémben bíznék :D
6/18 Bobby11 válasza:
ez ultragáz.
nem a Namíb-sivatagban ismerkedsz gondolom, hanem Magyarországon.
7/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges, mert én pl járok rendszeresen orvoshoz. Karban vagyok tartva ilyen téren, és tudnék arról, ha lenne valami bajom.
8/18 anonim válasza:
Hát ez attól függ...szerintem ha olyan a lány aki fűvel fával lefeküdt mielőtt összejöttetek, akkor ez korrekt kérés...de ha állítása szerint nem feküdt le senkivel, akkor hinnék neki, mert bizalmatlanságra építeni nem lehet egy kapcsolatot...
9/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna, sőt Tetszene hogy ő is kivizsgáltatja magát. Én így is járok rendszeresen véradásra + nőgyógyászhoz. 23/N
10/18 anonim válasza:
Óvszer használat nélkül én is elküldeném. Vannak betegségek, amik háziorvosnál rutinszűrésnél nem feltétlen mutathatóak ki. Hiába van valaki karban tartva, attól még hordozhat ocsmány nyavalyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!