Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egy rendőrrel? Vagy kizáró ok?
Pár hónapja megismertem egy pasit, aki már elsőre is nagyon nagy hatással volt rám. Külsőre is pont olyan, ami nekem a legjobban bejön, és a belsője, a stílusa is nagyon tetszik. Igazi pasi, imádok vele lenni, annyira önmagam vagyok vele, mint még senkivel, és azért nem utolsó szempont, hogy az ágyban is tökéletes... A barátaimnak már bemutattam (csak úgy, mint haver, de persze levették, hogy nem csak barát), és jól kijöttek vele, ami nekem nagyon fontos.
Viszont van egy "bökkenő"..engem soha, semmilyen körülmények között nem érdekel, hogy kinek mi a szakmája, most viszont kissé elbizonytalanodtam. A srác ugyanis rendőr, és úgy érzem, ez egyre jobban nyomaszt. Konkrét eset volt, hogy nála voltam éjjel, és jött a telefon, hogy be kell azonnal mennie. Tökmindegy, valójában miért kellett mennie, de azidő alatt remegtem az idegtől, hogy mi lehet vele. Pedig még együtt sem vagyunk...
Nem tudom, mit csinájak, mint ember, mint pasi tökéletes számomra, de nem tudom, hogy a szakmáját és az azzal járó folyamatos idegességet, aggódást képes lennék-e bevállalni...
Ti mit gondoltok erről?
18L (ő 24 amúgy)
Nem kell félned. A magyar rendőrök bevetésbeni halálozási arány kevesebb mint a közúti baleseteké.
Magyarul nagyobb az esély rá higy elüti egy autó mint hogy bevetésen hal meg.
Ez a statisztika. Még a katonák halálozási aránya is hasonló itt mo-n.
Szerintem ne
En joba vagyok sok rendőrrel es egyik sem olyan mint amilyennek tunik
Nem tudom h milyen pszichológia teszten meg beszelgetesen esnek at de nem mukodik
Az osszes egy erőszakos allat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!