Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha van szex van szex de ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van szex van szex de ha nincs az se készít ki. Ez normális?

Figyelt kérdés

Amikor van lehetőség a szexre a barátommal, azt mindig kihasználjuk, én élvezem is és szívesen csinálom (állítása szerint elég jól). Viszont ha nincs szex nem érint különösebben érzékenyen. Ha kell évekig is el tudok lenni nélküle. Ez mennyire normális?

Frigid nem vagyok mert ha van szex akkor szívesen teszem, viszont kicsit olyannak érzem magam mint egy robot, hogy ha nincs férfi inaktív üzemmódba kapcsolok és nem hiányolom a szexet.

21/L

2015. dec. 21. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Hello. A nevem aktivátor.
2015. dec. 21. 19:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Olyan nincs,hogy "normális",te ilyen vagy és kész,nincs ezzel semmi gond :)Mindenki más..én ha épp szingli vagyok és 2-3 hétig nincs lehetőségem szexelni,már majd meg őrülök :D 19L
2015. dec. 21. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!