Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen különleges perverziót próbálhatnánk ki a párommal?
Figyelt kérdés
Sokmindenre nyitottak vagyunk , úgyhogy várom a tippeket :) előre is köszi 😉2015. dec. 20. 23:43
2/13 anonim válasza:
Kaki -pisi szex
Szadomazo
Domina
Animal szex
Láb fétis
Prosztata masszázs
Felcsatolhatós pénisz
Anál
Fojtogatós szex
Szex a hóban
Szex mások előtt
Kikötözés
Tejszínhab nyalás
Puki szex
Szex bekötött szemmel
Köpködős szex
Nemiszerv bekenése csípős paprikával
3/13 anonim válasza:
Akár kolbászt, banánt, mandarint (pont szezonja van ) fellehet dugni
4/13 anonim válasza:
Hát Pumiii!
Most rajtam is túllőttél. :D
6/13 anonim válasza:
Kihagytátok az öklözést, az erőszakos szerepjátékot, a dupla behatolást vibrátor segítségével, azt a fura játékot, amikor megtöltik a csaj belét vízzel vagy levegővel, és olyan lesz, mint aki terhes, és még néhány egyéb dolgot...
7/13 anonim válasza:
Igaz!
Én még olyat is láttam hogy az orrszippantot (ami kisbabaknak kell ) azt rakják rá a péniszre, és kiszívja belőle a spermát a vákummal.
Sőt, a párod meg is eheti utána.
8/13 anonim válasza:
Ó!
Hát, ki kell kötözni a leányzót, behinteni sóval a punciját, majd egy kecskével nyalatni. :D
9/13 anonim válasza:
egyszer a volt barátom kikötözött a mosógéphez, és úgy dugott meg, persze ment közben a centrifuga
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!