Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találkoztam még különleges szexuális ízléssel rendelkező lányokkal itt?
Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 22:09
2/6 anonim válasza:
pedig vannak. csak online, de ha már élőbe előtted megjelenik mind visszafogja magát
de itt nagy a szájuk
3/6 opened paradise válasza:
Nem kéne csak a saját tapasztalataid alapján nyilatkozni mindenkiről. Vannak,élőben is.
4/6 anonim válasza:
Miért nálad mit jelent "a különleges szexuális ízlés"? Hogy küld képet mindenéről, dug fűvel fával, gangbang, s*ggből szájba minden játszik?
Egyébként sokszor vagyok anotalkon, na ott kb 10 pasiból 9nek a fenti dolgok alapkövetelmények különben nyomnak ki egyből...
5/6 anonim válasza:
Mert nincs kedvük vagy száz privit kapni. :)
6/6 anonim válasza:
Mert attól, hogy valakinek különleges szexuális ízlése van még nem feltétlenül könnyűvérű, tehát nem akar veled találkozni, képet küldeni az intim részeiről stb. Én párkapcsolatban vagyok,eléggé sajátságos szexuális beállítottsággal. Csak lazulni járok a gyakorira néha, nem keresek kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!