Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, a saját véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, a saját véleményetek szerint ti jól tudtok szopni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze. Penzert
2015. dec. 20. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, már többen mondták ezt.
2015. dec. 20. 21:12
 3/11 A kérdező kommentje:
#2, saját véleményt kérdeztem, nem a szerencsésekét :)
2015. dec. 20. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Dehát a saját vélemény abból adódik össze, amit mások mondanak, vagy ahogy mások állnak hozzá(m), nem?

Hiába az az én véleményem, hogy én baromi jól tudok szopni, ha a pasik sírva veszik ki a farkukat a számból, másodjára meg már nem is engedik :))

Egyébként igen, úgy gondolom, hogy jól csinálom, de szintén csak a pasik véleményére alapozok.

És köszönöm, privit nem kérek!

2015. dec. 20. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:

4. Én férfiként voltam olyan csajjal, aki hát... mint egy cápa.

Nem esett jól, még csak hatásos sem volt. De a saját bevallása szerint nagyon jól csinál mindent...

2015. dec. 20. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Pont erről beszélek, hogy hiába hiszem én magamról, hogy mindent jól csinálok, ha egyébként meg nem.
2015. dec. 20. 22:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Az osztálytársaim minden nap engem akarnak, szeretik a számat (meg persze a fenekemet is) :)
2015. dec. 20. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, többek között azért, mert szeretek.
2015. dec. 20. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Zsogi hallod, ne enged hogy az osztály kur....ja legyél!!!!! Vagy szereted a farkakat? Szerintem fiatal vagy még ehhez.
2015. dec. 20. 22:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Minden nő azt hiszei hogy jól tud szopni. De még nem találkoztam különösebben jóval. De persze a farkaddal a szájában nagyon nem tudsz mást mondani, mint hogy remekül csinálja.
2015. dec. 20. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!