Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan " kasztralo szer " ami megakadályozza, hogy vonzódjak a lányokhoz, de az eronletem stb megmarad? 22/F
Figyelj, menj el egy prostihoz. Válassz egy idősebb nőt, egy dögös MILF-et, aki barátnő feeling-es. Pár Mekizés és mozizás árából meg van egy kellemes óra, és ő majd bevezet a szexuális dolgokba.
Én is huszonévesen szűz voltam és így tettem. Már aznap, mikor kijöttem a lakásából, hirtelen éreztem, hogy az utcán nem sütöm le a szemem, amikor lányok tekintetét elkapom, hanem szexisen rájuk mosolygok. Flörtölök össze-vissza. Egy alkalom egy prostival tudatosítja benned, hogy a nő is egy ember, akinek kicsit más van a lába között. Nagyjából ugyanúgy gondolkodik, mint te. Csak barátságosnak, szexisnek kell lennie felé, és viszonozza.
Ez az. Add fel 22 évesen, mert már Úgyis mindegy. Végül is jobb mint próbálkozni.
Amúgy Menj el pszichiáterher és írass fel frinting meg cipralexet. Ha elkezdet szedni élni nem lesz kedved nem hogy csajozni.
Vesztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!