Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tényleg az van, hogy a jó pasik nem akarnak gazdagok lenni? A gazdag pasik meg többnyire nem jó pasik?
"Azok a férfiak, akik jó külsejű modellek fotóit nézegették, a többiekhez képest kiugró módon (mintegy 170%-kal) hajlamosabbak lettek a pénzügyi kockázatvállalásra, de csak abban az esetben, ha ők maguk nem voltak előnyös külsejűek.
Azok, akik „semleges”/"aputestű" fotókat láttak (vagy semmilyent) nem változtattak a kockázatvállalói magatartásukon (ami relatíve alacsony maradt); továbbá azok sem, akik előnyös külsővel rendelkeztek."
Az a baj az ilyen jellegű vizsgálatokkal, hogy általában manipuláltak. A legtöbb ilyen kísérlet kimenetelét már előre kitalálják a készítők, mert van egy cél. Ha pedig a céleredményt elérik, megkapják a pénzt az egyetemtől vagy hasonló intézménytől, mert sikerült elérni, amit akartak.
Itt még az összefüggést sem látom, de szerintem más sem. Egy nem jó pasi miért vállalna nagyobb kockázatot, ha jó pasikat lát? Ezt próbáld ki kísérlettel otthon is, nem fogod ugyanezt az eredményt kapni. Sőt, jellemzően ez egy elég nagy önbizalom rombolás egy nem helyes pasinál és zárkózottabb lesz. Nem fog nagyobb kockázatot vállalni a többség.
A kísérlet konklúziója pedig nincs összefüggésben az eredménnyel.
Egyrészt, az eredményt közvetlenül a pénzvágyra húzni elég abszurd. Attól, hogy valakinek képet mutogatsz más pasikról és ez rosszul esik neki, nem a pénzhez fog máshoz állni, hanem mindenhez. Egyszerűen stresszesebb lesz vagy feszültebb, ami átgondolatlanabb pénzügyi döntésekhez vezethet.
Másrészt, egy óriási bullshit az, hogy a gazdagsághoz nagy kockázatvállalás kell. A legtöbb ilyen jellegű mondat olyanoktól származik, akiknek mellette ott volt egy óriási biztonsági tőke. A kockázatos üzleti döntések többsége inkább negatív kimenetelű. Természetesen előfordul pozitív is szép számmal, de összegezve nem ez a gazdagság receptje. :)
Nem vagyok csodagyerek, a szépségemet illetően, mégsem kápráztat el a pénz a hatalom. Inkább azt szeretném, ha a világban nem élne olyan gyermek, aki nem tud megtanulni írni olvasni, vagy netán éhes!
De az autókat, és a formaegyet focit is leszarom!
miert az szamit, hogy mennyi penze van? vagy hogy hogy nez ki ???
miert nem az hogy banik veled? milyen a szemelyisege, humora ?
mennyire vagytok egy hullamhosszon ??
miert ennyire penz orientalt vilagot elunk ???? es miert kellenek az izmok a pasira ???
miert nem csak az, hogy kellemes idot toltsetek egyutt mikozben tisztelitek egymast ?!
Nem tom én csúnya is vagyok és csóró is, ráadásul a pö..öm is kicsi jah és dagadt is vagyok.
Tisztelettel
Molnár Krisztián
szerintem mindenki vágyik a jobbra
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!