Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok nálatok alacsonyabb/ magasabb emberrel?
Nőknél alacsonyabb pasival
Férfiaknál magasabb nővel?

Nem nagyon találkoztam még 196 centinél magasabb lánnyal, de szeretnék :D A szűk keresztmetszet úgyis a személyiségbeli passzolás, ha az megvan, még a magasság se lenne gond.
# 2
Nálam meg 180 felett nő a nő.

158 centis nő vagyok. Talán nem is találkoztam még nálam alacsonyabb férfival.
Egyébként az ennyire alacsony férfiakkal az a baj, hogy iszonyúan kompenzálni akarják az alacsonyságukat, így aztán arrogáns kis görcsök lesznek, és bármit megtennének, hogy felhívják magukra a figyelmet. Legalábbis akiket én ismertem, ilyenek voltak. És hát ez nem valami szimpatikus vonás. De ha nem ilyen a személyisége, akkor persze, miért ne járnék vele. Csak nehezen tudnék hozzá mondjuk magassarkút felvenni, márpedig nálam az 10 centinél kezdődik. Hát hülyén néznénk ki egymás mellett...

Simán.
Én 174 cm magas nő vagyok. Amíg régebben társkeresőztem mindig 165 cm volt a kereséseim alsó határa.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!