Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 168 centi magasságű férfinek több mint valószínű, hogy kicsi pénisze van?
Figyelt kérdés
Legalábbis az átlag mérethez képest.2015. dec. 18. 17:52
11/22 anonim válasza:
En is ezen agyalok. Eleg alacsony az edzom, de kivancsi vagyok mekkora farka lehet:DD
12/22 anonim válasza:
Nincs semmilyen összefüggés, bár inkább lennék magas kis pénisszel mint alacsony kis pénisszel!
13/22 anonim válasza:
Jó eséllyel átlag alatti. De sok kik gyíkf***ú már bizonygatja az ellenkezőjét.
14/22 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok és nekem 13-14 cm kb.
Kinek mi a kicsi.
Exem imádta, azt mondta ha nagyobb lenne már fájt volna...
Nőtől is függ.
Voltam olyan 33 éves nővel is együtt, akinek már ez a méret is feszítette...
És persze olyannal is volt már dolgom, akinek meg se kottyant, azt mondta volt már nagyobbal és az se fájt neki...
Szerintem kár a méretekről elmélkedni, ki kell próbálni és majd kiderül hogy jó-e a méret vagy sem.
30/F
15/22 anonim válasza:
annak idején volt egy 50 év körüli kollégám aki talán,ha volt 160 centi de a fürdőben leesett az állam amikor először láttam a farkát,vagy harminc centi körül...
16/22 anonim válasza:
Exem 165 cm magas, 16cm farokkal. Ideális volt nekem!
17/22 anonim válasza:
Utolsó előtti szerintem hívd fel a rekordok könyvét mert ezt tuti világszám.
18/22 anonim válasza:
Exem 172cm és 19cm volt sztm tök mind1 ki mekkora magas
19/22 anonim válasza:
170 cm vagyok és 14 cm
Szóval kis ember kisebb bottal jár, ritka az szerintem akinek nagy vagy eléri a 16 cm-t
Szóval megszívtam az életet, alacsony és kisfarku is vagyok...ennél jobban nem sújthatott volna a sors...
20/22 anonim válasza:
Baratom 167 cm
18 centi hosszú es kb. 5,5 centi vastag a farka ☺ nekem pont ideális. 😏
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!