Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha pasi akkor masszírozná a combotokat, miközben a víz alatt kézen álltok?
Pl. medencében, és a combotok is a víz felett lenne.
Tetszene? Fura lenne?
Kort is írhattok.
6. És az nem néz ki furán, amikor a strandon egyesek gyakorlatilag szeretkeznek a vízben nyilvánosan? Ezen talán szintén érdemes lenne előbb elgondolkozni. Másrészt, egy szóval nem mondtam, hogy a fenti tevékenységet mások előtt kell csinálni.
7. Egyébként az, hogy ki mire gerjed, nem függ össze az illető elmeállapotával. Ettől még teljesen olyan életet élhet, mint a többi ember, teljesen jó ember is lehet. Ennek ismerete minimális előképzettséget feltételez. De nem számít, ha eggyel több ember szólt hozzá olyan kérdéshez, amihez nem ért.
Ha csak kötözködni akartok és nem értetek a témához, jobban teszitek, ha nem jöttök az oldalra válaszolni.
Normális kérdésre normális választ szoktam adni és ha egy picit lenyugodnál és próbálnád távolabbról megnézni a kérdést, látnád, hogy egy hétköznapi ember számára a vízben kézen állás közbeni combmasszírozás nem éppen az élvezetet vagy az ellazulást szolgálja. A test olyankor meg van feszítve, az illető a kezén egyensúlyoz, plusz még Te ilyenkor akarnád masszírozni (ami alapvetően az ellazulást, görcsoldást segítené)?! Az, hogy neked ez a vágyad egy dolog, de attól még a többi embernek ez nem feltétlenül tetszik, urambocsá' szóvá is teheti, hogy ezt így ebben a formában hülyeségnek tartja. Ha te erre frusztrált kirohanással válaszolsz, csak a saját megítélésed rontod.
A vízalatti szex egy teljesen más tészta, azt felesleges belekeverni.
(2-es válaszoló)
Őőő... én teljesen higgadt, értelmesen alátámasztott válaszokat írtam. A legutóbbi próbálkozásod már-már kezdi az értelmet sugározni, de még nem az igazi. Ha megnézed a kérdésem, nem írtam benne, hogy ezzel élvezetet vagy ellazulást akarnék szolgálni. Ez egy dolog, ami időnként megtörténhet, játékból. Nyilván nem tartana sokkal tovább pár másodpercnél, így sem ellazulást, sem élvezetet, sem kínzást nem okozhat. De kiválthat valamilyen reakciót. Akárcsak, pl. ha (szárazföldön) a fenekére csapnak egy lánynak, vagy mondjuk strandon bedobják a medencébe, ez egy játék, nem okoz sem különösebb élvezetet, se mást, csak egy játék.
Frusztrált kirohanás inkább a kommentelők részéről volt, én higgadtan, átgondoltan írtam le mindent. Hogy neked ez nem tűnik fel, arról megint nem én tehetek, és nem gondolom, hogy engem minősít. Ha frusztrált lettem volna, akkor én nevezek elmebetegnek, idiótának, stb. másokat, én ilyet nem írtam, ezeket inkább a nekem írt kommentekben lehetett olvasni.
Valószínű nagyon boldog lennél, ha felül tudnál helyezkedni rajtam, ami a célod lehet, de ehhez még figyelmesebben és átgondoltabban kellene a kérdést kezelned.
Elfogadom, ha valakinek ez nem tetszik, viszont akinek egyéb, leginkább hozzá nem értésből vagy a kérdés figyelmetlen elolvasásából adódó megjegyzései vannak, arra megfelelő indoklással (szerinted állítólag frusztráltan) reagálok.
Meglepő módon jött olyan válasz is, amiben pont arról írnak, hogy van, akinek ez tetszik.
Nem azért járok erre az oldalra, hogy akik nem értik meg rendesen a kérdésem, azoknak magyarázkodjak. Ha valaki nem érti, nem kell kommentelni.
7-es vagyok. Szerintem full normális választ adtam, indokolatlan a kirohanásod. Én ezt gondolnám róla, és pont. Téged egy szóval nem elmebetegezett le senki. Magadat nem is említetted a kérdésben.
Megkérdezted tetszene-e, megírtam, hogy nem. Megkérdezted fura lenen-e, mondtam , hogy az. Megkérdezted mit szólnék, leírtam azt is. Aláírom, hogy ettől még lehet valaki átlagos, normáis ember, de nekem az első gondolatom akkor is az lenne, hogy bolond. Bocs. Csak őszinte voltam.
14-es, azaz 7-es:
Az oké, ha nem tetszik és furának találod. De egy bizonyos tulajdonság alapján "komplett elmebeteg"-nek nevezel valakit, és utána próbálod kimagyarázni, hogy nem úgy, meg nem rád, meg nem akárkire értetted... Én tisztában vagyok az elmebeteg fogalmával, és mielőtt kimondanám, ha ezt is gondolom, megállok. Azokat lehetne átvitt értelemben elmebetegnek nevezni, akik valamilyen tulajdonságukkal rendszeresen bántanak másokat valamilyen értelemben, károkat okoznak másoknak és ezt nem veszik észre.
Fura, hogy rám mondjátok, hogy kirohanásom van, nyugodjak le, pedig írásomban ez nem látszik. Inkább annak kéne lenyugodnia, aki elmebetegnek nevez valaki mást. Én csak akkor neveznék valakit elmebetegnek, ha nagyon elegem van belőle, mert pl. nagyon felbosszant. De biztos én csinálom rosszul és akivel nem értek teljesen egyet valamiben, azt hülyének, aberráltnak, idiótának kéne neveznem. De nem fogom, én ilyen vagyok. Ezzel együtt lehet elítélni és minősíteni.
Gyúródeszka válaszát köszönöm!
1. Rögtön gondoltam, hogy nem klinikai értelemben használtad. De a felfogásoddal baj lehet, mert már elmagyaráztam, hogy ez elég erős kifejezés, átvitt értelemben is. Aki picit tiszteli a másik embert, az nem mond ilyet a másikra csak úgy. Nem az, hogy magamra vettem vagy nem, hanem emberek egy részéről kijelentetted, ez már téged minősít.
2. Egymás véleményének tiszteletben tartása? Miről beszélsz? Már leírtam, hogy elfogadom a véleményed, de csak azt a részét, amit emberhez méltó módon voltál képes megfogalmazni. Inkább te kötözködsz továbbra is, támadsz értelmetlen dolgokkal. Nekem megvan a véleményem arról, ha valaki különösebb sérelem nélkül alapból komplett elmebetegnek nevez akár konkrét, akár nem konkrét embereket.
Igazából olyan dolgokon lovagolsz és várod, hogy elismerjem az igazad, amiket már leírtam, tisztáztam. Találj valami mást, ha kötözködni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!