Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi kapcsolat, de hogyan?
Figyelt kérdés
Sajnos pár hónapja szingli vagyok, de nincs olyan barátom, ismerősöm akiben megbíznék. ti hogyan ismerkedtetek? Vagy hogy alakult ki nálatok a szexkapcsolat? barát, ismerős?2015. dec. 18. 13:07
1/3 anonim válasza:
Neten, az oldalon is volt, hogy már szedtem össze lányt.
2/3 anonim válasza:
Egy szexkapcsolatom volt eddig és vicces mert itt ismerkedtünk meg.
Nem éltünk messze egymástól így simán működött.
23/F
3/3 anonim válasza:
elég beszarik alányok inkább válasszák a mártír halált mint a szexkapcsit!! Kevés az igazán tökös lány aki bemeri vállalni a csak szexet. Nekem volt egy 1.5 éves szex kapcsim és flottúl működött.Szívesen ismerkednék e célból lánnyal!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!