Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik szexeltetek már olyan csajjal nem sokkal utána, akibe már elment te vagy egy másik pasi?
Hármast csak gumiban szabad csinálni!!!
De olyan volt, hogy a csajom felváltva szopott engem meg a haverját, a másik beleélvezett a szájába, nekem meg ezek után nem volt kedvem, undorított a szag.
Nekem évekig volt ilyen, csak nem tudtam róla. Délelőtt a haverom d*gta a nőmet, délután meg én.
Érdekes érzés volt amikor kiderült, mitől viszket egy ideje.
Egy másik csajt úgy nyaltam ki, hogy előtte a hapsija beleélvezett.csak ezt elfelejtette közölni, és még lefürödni sem volt ideje/kedve.
Ez a majom mar tobb mint egy eve tette fel a kerdest eloszor. Mar vagy 6 szor kiemelte. Azota tervezi egy "haverjaval" hogy ilyet csinal... szanalmas perverz puhapocs :DD
Zard vissza apukad gepet gyorsan, nehogy meglassa h miket irogatsz!inkabb ereggy vissza tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!