Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen az első szex? 19/F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első szex? 19/F

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok, még szűz vagyok, és a barátnőm is, már rég óta együtt vagyunk.

Nektek milyen volt az első szex?:)

Ezt a fiúkhoz szól: mennyiidő alatt mentetek el?

könnyen betudtátok tolni?

légyszi írjátok le a korotokat, és hogy hány évesen szexeltél először!

köszi

19F bnőm18

2015. dec. 16. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Először a helyesírást kellene gyakorolnod. Utána mehet a szex is.
2015. dec. 16. 15:55
 2/3 anonim válasza:

Barátnőm 18 volt, én 19. 2 év után történt meg, majdnem 3. Az elején nehezen ment, a gumi először csípni fog mindkettőtöket, ehhez hozzá kell szokni. Figyeljetek az alapos előjátékra, figyeld a lány jeleit, ha fáj neki, hagyd abba. Barátnőmnek fájt azért, próbáltam a legóvatosabb lenni.

Mindenképpen védekezzetek!

2015. dec. 16. 16:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk nem jelentett gondot a gumi és nem is csípett. Az előjáték nagyon fontos és hogy elég időtök legyen egymásra, lehetőleg zavartalan környezetben.

Nekünk első alkalommal nagyon kevés időnk volt, 10 perc kb (előtte egy órán keresztül előjátékoztunk aztán gondoltunk egyet és megtörtént. Mindketten szüzek voltunk). Nem mentünk el de így is jó volt :)

Ami gond lehet: betevés. Mi legalábbis első pár alkalommal szenvedtünk vele egy darabig, hogy mi hol van és jó helyre kerüljenek a dolgok :D legjobb, ha a lány teszi be magának vagy teszi oda.

Sok szerencsét! :D

2015. dec. 16. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!