Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok nektek mennyit van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek mennyit van hátrahúzva a fitymátok egy nap során általában? Mikor szoktátok?

Figyelt kérdés
érzékeny a makkom és azt mondták mert keveset huztam hatra, csak fürdésnél meg masztinál szoktam

2015. dec. 15. 11:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit. Zuhanyzásnál, szexnél és maszturbálásnál kizárólag. Sokat kell szexelni és nem lesz annyira érzékeny.

Viszont, el nem tudnám viselni, ha hátrahúzott fitymával lennék egész nap, vagy bármennyi ideig. Rettentően zavarna hogy, az alsónemű folyton dörzsölné.

2015. dec. 15. 14:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem általában este hátra van húzva a fitymám, napközben nagyon ritka, de volt h megszokásból hátrahúzva tettem el a wc-n és tesi órán nagyon érzékennyé vált mert a boxer nagyon dörzsölte :S
2015. dec. 15. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta így hordom.
2015. dec. 15. 19:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindig hátra van húzva. számomra jobb így, hogy a makk mindig szabadon van
2015. dec. 17. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Van amikor egész nap, de sokszor csak fürdéskor
2015. dec. 20. 21:23
 16/18 Daidalosz ***** válasza:
Amikor mosom, pisileskor es szex kozben. Eleg hosszu a fitymam de szeretem.
2016. aug. 6. 13:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2023. szept. 11. 23:05
 18/18 zeldor ***** válasza:
Én pár napja 24/7 csupaszon hagyom a makkomat. Hátrahúzom a fitymát, majd vissza előre saját maga alá fordítom, így a végtelenségig úgy tud maradni és esztétikusan néz ki azzal ellentétben amikor egy laza fityma csak hátra van húzva aztán ilyen furcsán feldagad
2023. nov. 6. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!