Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, összejönnétek olyan lánnyal akinek sok egyéjszakás kalandja volt?
Ha beleszeretnék és meggyőződnék róla, hogy bírni fog a vérével mellettem, akkor lehetséges. De tuti sokat agyalnék ezen egy ideig.
26F
Nem befolyásolná a döntésemet.
Ha mellette hűséges marad akkor nem érdekel különösebben.
24F
#14:
Hogy érted a meggyőződést? Ha nem alakul ki benne "szerelem első látásra", akkor nehezen tudnál...
Gondolj bele. Adott egy lány, aki viszonylag sűrűn és rendszeresen él ezzel a lehetőséggel. Megismerkedsz vele. Függetlenül attól, hogy tudomásodra jut-e ez a dolga (nem nagy ügy eltitkolni valakinek az ilyet, akivel még csak ismerkedsz), ha nem hagyja abba egy csapásra (ami nem túl valószínű), akkor mi lesz veled? Ha folytatja, de veled nem csinálja, tökmindegy mi van a fejében rólad, be kell ismerni, hogy nem túl rózsás a helyzeted. Ha veled (is) csinálja, nos, pinanyerés szempontjából jobb a helyzet, hosszú távú, bensőséges, intim párkapcsolat szempontjából (amit remélhetőleg keresel vele) viszont ugyanott tartasz még mindig: sehol.
11: A családnak meg a haveroknak miért is kéne tudnia, hogy a nődben hányan jártak?
Amúgy sok válaszoló egyből a megcsalást hozta fel. A kettőnek egymáshoz semmi köze. Nekem volt jópár alkalmi. Csak éppen akkor, mikor szingli voltam, nem pedig a kapcsolataim mellett. És nem mostanában.
Mellesleg senkire nincs ráírva, hányan dugták meg, az megint fa$zság, hogy akinek 8 volt, még jöhet, de 9 már sok...
Még vmi. Azok a pasik, akik minden lyukban megfordulnak, szerintem ne nagyon kéregessék számon az aktuális jelöltet, hogy hány partnerük volt anno a múltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!