Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan képzelitek el álmaitok pasiját?
-Arc: nyílt tekintet, nem túl vastag ajkak, nem kerekded arcforma
-Test: magas (180-200 cm), lehet vékony, husis, pocakos az mindegy, nem vékony hang, sötét haj
-Pénisz méret: 17-19 cm hosszú, 4,5-6 cm vastag
-Belső: udvarias, figyelmes, intelligens, művelt, nyitott, határozott,megbízható vannak tervei, főiskolát/egyetemet végzett reál szakon, szeretne később családot alapítani, őszinte, érdeklődik a hobbijaim és barátaim iránt, bemutat a családjának, barátainak, jól lehet vele beszélgetni, hercegnőként kezel.
21/L
Fekete,enyhén mandula vágású szemek,szabályos fogak,sötét hullámos haj.Magas (180 cm körül),arányos test.(ne legyen kigyúrt!).Legyen értelmes,határozott,gyakorlatias és velem mindenképpen kedves!
A farok mindegy,csak mikro ne legyen!! :D
-kék/élénk zöld szemek; haj vagy nagyon sötét vagy nagyon világos (festett szőkét imádom) vagy vmi színes :D és nem túl rövid; csontos arc, nem annyira kerek/husis és borosta vagy szakáll
-testalkat vékony/normál, nem kigyúrt, és minimum 180 cm, mert én is annyi vagyok
-pénisz méret mindegy
-"fun" személyiség :D, nem túl komoly, vicces, élvezze az életet, a legjobb barátom is legyen, és így kezeljen engem is. ne legyen az a csöpögős-romantikus "nyuszómuszó, hercegnőm"-féle srác, de azért nyílván látszódjon, h nem csak haverok vagyunk.
Arc: ovális fejforma, mandula szemek (szín mindegy, de a kék a kedvencem). Hajszín mindegy, de a kedvencem a barna.
Test: Nálam legyen magasabb, elég alacsony vagyok, csak 165 cm. Az ideális egyébként a 180 körüli nekem, de ha több vagy kevesebb kicsit az se baj. Nem kell kigyúrtnak lennie, de ne legyen se sovány, se dagi.
Pénisz méret: Mindegy.
Belső tulajdonságok: Intelligens, humoros, őszinte. Lehessen vele néha komolyan is beszélni, hallgasson meg, és a legfontosabb, hogy szeressen.
Ennyi lenne.:) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!