Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak szexelni akarnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak szexelni akarnak a pasik velem? 21/L

Figyelt kérdés
2015. dec. 14. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy viselkedsz és ez megy át a pasiknak ?
2015. dec. 14. 14:05
 2/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
74%
Mert az emberek úgy bánnak veled, ahogy te tanítod őket.
2015. dec. 14. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom. De én meg inkább barátkozni akarok veled. :)
2015. dec. 14. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Valószínűleg azért, mert másra nem vagy jó.
2015. dec. 14. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Milyen körben kerestél eddig pasikat? Van valami tulajdonságod, érdeklődési köröd, ismerkedésnél elég érzelmet tudsz mutatni ahhoz, hogy felkelsd egy komolyabb kapcsolatot kereső pasi figyelmét, aki a szex mellett szerelmet és értelmes beszélgetéseket is igényel, vagy csak a partygirl stílust nyomod?
2015. dec. 14. 14:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Öltözködés viselkedés ki tudja...
2015. dec. 14. 14:18
 7/10 PearlDiver ***** válasza:
59%

Valószínűleg elég jól nézel ki ahhoz, hogy a szexéhes macsótípusok körbevegyenek. Innentől kezdve a félénk, érzelmes srácoknak, akiket a személyiséged is legalább annyira érdekelne, alig marad lehetőségük.

Persze léteznek a két véglet között is srácok, szerintem érdemes nyitott szemmel járnod a világban, hogy meglásd őket.

26F

2015. dec. 14. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk csajszi..:D
2015. dec. 14. 16:29
 9/10 anonim ***** válasza:
A szexen kívül tudsz mást is adni egy férfinak, ami miatt lehorgonyozzon melletted? Most nem ilyen dolgokra gondolok, hogy főzés, mosás, takarítás, mert azt mi is meg tudjuk csinálni vagy aki nem, az felvesz egy szobalányt és rendel kaját. Úgy értem, hogy van e valami olyan jellemvonásod, tulajdonságod, ami kiemeljen az "egy patront megér" típusú lányok halmazából? Nem bántásiból kérdezem, de tegyük fel, hogy jó vagy az ágyban. Ez mind oké, de ha emellett felszínes, sekélyes, neadjisten butácska, egyszerű, arrogáns vagy humortalan vagy, akkor miért maradjon melletted valaki? Hosszú távra inkább egy olyan nőt keresek, akivel azonos szellemi szférán mozgunk. Ha emellett még a szex is jó, az szuper, de önmagában nem elég. Minden állításom csak feltételezés, ne sértődj meg! Nem mondtam, hogy ilyen vagy. Csak tapogatózom.
2015. dec. 14. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért mert valami ok miatt a külvilág felé nem azt mutatod aki valójában vagy, hanem egy felszínes, dekoratív, könnyűvérű lánynak tűnsz.
2015. dec. 14. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!