Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatnál mennyi idő után hozzam fel, hogy szexelhetünk gumi nélkül is? 22/L
A szexben nem a teherbe esés az egyetlen dolog amit szeretnél elkerülni, hanem főleg a nemi betegség. Erre csak a gumi alkalmas. Amint elhagyod a gumit, abban a pillanatban kicserélsz mindent azzal ami esetleg neked van (és tünetmentes), azzal, ami esetleg neki van (és tünetmentes). Gyakorlatilag olyan, mintha az összes addigi partnerével egyszerre lefeküdnél.
Most az a kérdés, hogy ha nem akarsz vele most lefeküdni gumi nélkül, mert még friss, akkor mi fog történni mondjuk 3 hónap múlva? Nem lesz már friss, értem, de amije van most, az meglesz neki akkor is. Vagy a kettő közt elmegy egy teljes nemibeteg-szűrésre? Szóval mi az a változás, ami miatt most csak csomagolva engeded magadba a kis túró rudit, de három hónap múlva hopp elmúlik, és jöhet natúrba' is?
Szóval ha szerinted frankó gumi nélkül, akkor nyugodtan lehet az első perctől, nem lesz semmi változás idő közben. Én amúgy pasi vagyok, és alap a gumi, szedjen bármit a nő. Persze, én se nagyon imádom, de ez van. XXI. század.
33F
Tabit szedsz?
Hányadikak vagytok egymásnak?
ez nem erkölccsőszség, hanem egészségvédelem. a gumi nem csak a terhesség ellen kell, hanem főleg a nemibetegségek miatt. ő nem tudhatja, hogy te kikkel voltál és miket szedtél össze, te nem tudhatod, hogy ő kikkel volt és miket szedett össze. még egy komoly és tartós monogám kapcsolatban is simán előfordulhat, hogy a másik a tudtodon kívül félrekavar és megfertőz valamivel. ha pedig csak szex kapcsolatban vagytok, akkor abban eleve benne van, hogy egymáson kívül másokal is csinálhattok bármit és ezzel együtt mindenki mástól is áthozhattok fertőzéseket.
ajánlom, hogy olvasd el ezt a kérdést és a válaszokat (főleg a kérdező későbbi válaszát) aztán gondolkodj el rajta:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..
persze azt csinálsz, amit akarsz, de ezzel a döntéseddel nem csak magadat, hanem másokat is komoly veszélybe sodorhatsz...
egyébként ha minden áron meg akarod tenni, akkor a kézenfekvő válasz a kérdésedre az, hogy azután, hogy mindketten teszteltettétek magatokat minden fertőzésre és bemutattátok a leleteiteket egymásnak...
(de még akkor sem kizárt, hogy a teszt óta nem voltatok mással, vagy hogy később nem lesztek, szóval még a rendszeres teszt sem garancia a biztonságra)
amikor akarod, csak legyen valami más fogamzásgátlás, ne csak kipakodó, azt semmit sem ér.
Ez igazán bizalom kérdése. Mennyire bízol benne, hogy
- odafigyel, hogy ne ejtsen teherbe
- nincs elkapható betegsége
- nem kavar másokkal amiről hallgat és esetleg átad valami betegséget
őszintén, ha picit is bizonytalan vagy, mert ő nagy Casanova vagy rossz híre van akkor kérjél tőle tesztet, nem egy nagy nehézség megcsináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!