Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanaban nem működik közöttünk a szex, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
1éve es4honapja vagyunk együtt a párommal, eddig csodálatos volt a nemi életünk, minden rendesen működött naponta többször is, de az utolsó egy hónapban nem igazan megy kközöttünk a dolog. Én sem nem nedvesedem be, neki sem nem mindig áll fel. Beszéltünk arról, hogy mi lehet a gond, de nem tudjuk, mert mind a keten akarjuk, de még sem megy. Én őt nem csalom meg, és biztos vagyok benne, hogy ő sem engem, mert munka utan egyből haza jön es minden percet együtt töltünk.2015. dec. 14. 00:06
1/5 anonim válasza:
Fáradtság,stressz,máshol jár az ember agya.Dobjatok be valami újat,szerepjáték,akármit..:)
2/5 anonim válasza:
Próbáltad már kikapcsolni és bekapcsolni?
3/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy kicsit stresszesebb időszakban vagytok? Nekem sincs mindig kedvem hozzá, amikor szellemileg kimerült vagyok. Meg tudom, hogy minden kapcsolat más, de lehet az is baj, hogy minden percet együtt töltötök. Megpróbálhatnátok egymástl külön kikapcsolódni, hátha a másik hiánya és az egymásra való várakozás valami pluszt ad. De ebben a tanácsban csak a magam személyisége köszön vissza, mert én bele őrülnék, ha minden perccet a párommal kellene tölteni.
4/5 anonim válasza:
Nem szedsz gyogyszert? Nem nedvesedsz az attol is lehet...
5/5 anonim válasza:
Vitaminhiányra gyanakszom, ha mindkettőtöknél egyszerre jelentkezett és ha együtt is éltek, gondolom többé kevésbé egyformán egyformát étkeztek.
Valószínű kevés a vitamin és a szervezetetek lemerült. Ez hathat negatívan a szexuális teljesítőképességre, meg minden másra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!